HR Officer

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - HR - HR Advice - Professional Bachelor

Je opstellen als vraagbaak en adviseur, en dan ook nog administratief scherp zijn? Als HR Officer ben jij voor tientallen specialisten een regelaar én een snelle schakelaar. En dat allemaal vanaf het Brunel hoofdkantoor in Amsterdam. Maak jij de HR Frontdesk van Brunel binnenkort compleet? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Daisy Appelman, Account manager

Apply now

About this role

In de rol van HR Officer verzorg jij de administratie voor de specialisten van Brunel. Dat kunnen Engineers zijn, IT’ers, Juristen; noem maar op. Deze specialisten starten binnenkort bij een opdrachtgever, of zijn daar al aan de slag. Jij als HR Officer stelt het daarvoor benodigde papierwerk op.

Wat valt er dan onder dat papierwerk? Onder andere het bundelen en controleren van documenten, het regelen van presentjes volgens het attentiebeleid en het opstellen van studieovereenkomsten. Jazeker, jij speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van Brunellers! Je schrijft ‘jouw’ specialisten regelmatig in voor opleidingen, van vakinhoudelijke cursussen tot aan eendaagse soft skill-trainingen.

About you

Als HR Officer ben jij de altijd behulpzame, klantvriendelijke persoon voor al het Brunel-talent op opdracht. Je staat graag voor anderen klaar, of dit nu voor een simpele vraag is of voor een complexe situatie. Daarbij ben je stressbestendig, houd je van overzicht en ben je een echt administratief wonder.

Je administratieve talent zet je bij voorkeur 40 uur per week in voor tekstuele én cijfermatige zaken. Het is daarom een must dat je inzicht hebt in beide, en dat zowel Word als Excel geen geheimen meer voor je hebben. En jouw communicatieve vaardigheden… ach, die competentie spreekt voor zich.

What we offer

Wij geloven dat een goed aanbod uit meer bestaat dan alleen fijne primaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk: je krijgt een goed salaris, en maakt zelfs kans op een bonus. Maar dat alleen zou weinig betekenen. Je komt als HR Officer bij Brunel in dienst omdat:

 • Je zelf ook wel wil profiteren van al onze opleidingsmogelijkheden
 • Je waarde hecht aan een goede en gezellige sfeer op de werkvloer
 • Je wel van een bedrijfsuitje hier, en een teamuitje daar houdt
 • Je het ene jaar 26 dagen vrij wil, het andere jaar misschien wel 40*
*Hoe dat precies zit? Je hoort er alles over in een kennismakingsgesprek. Solliciteer!

About us

Vraag eens vijf mensen iets over hun werkgever te vertellen. Grote kans dat je steeds ongeveer hetzelfde terugkrijgt. Natuurlijk, ieder bedrijf focust ergens anders op, maar toch vertellen de meesten wat dat bedrijf dóét. Waaróm bedrijven dat doen, wordt echter vaak vergeten. En is dat juist niet het allerbelangrijkste, weten waarom je iets doet? Ja, ook Brunel is een bedrijf, zelfs een internationale organisatie. Maar iedere Bruneller, op opdracht of op een van onze kantoren, zet zich in om te verbinden. Om mensen met elkaar te verbinden. De ene persoon doet dit door opdrachtgevers en specialisten te koppelen, de andere specialist door andere Brunellers te coachen. En weer een ander doet dit door financiële cijfers kritisch te bestuderen. Wat ons uiteindelijk allemaal Brunellers maakt, is de gedachte waaróm we dit doen: mensen samenbrengen en hen helpen zichzelf te ontwikkelen. Daarin jouw steentje bijdragen als HR Officer? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: IPUB12510
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: HR
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: HR Advice
 • Closing date: Monday, January 6, 2020
Apply now

Feel free to contact

DA

Daisy Appelman

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 20701651

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching HR Officer - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to