Test Coördinator

Noord Holland - Netherlands - Industry - High Tech - Embedded Software - Professional Bachelor

Over ambitieuze concepten moet goed worden nagedacht. Vandaar dat jij er met je kritische blik voor zorgt dat er geen oneffenheidje aan je aandacht ontsnapt. Heb je ook nog eens een voorliefde voor de agrarische sector? Pak dan deze kans! Wij zoeken namelijk een Test Coördinator voor een ontwikkelaar van landbouwmachines.

Feel free to contact

Marjolijn Heijmans, Account manager

Apply now

About this role

De opdrachtgever in kwestie timmert hard aan de weg, als het gaat om het ontwikkelen van vooruitstrevende landbouwmachines. Dat is natuurlijk koren op jouw molen! Jij houdt namelijk wel van een flinke portie innovatie. In deze functie test je zowel de (embedded) software als hardware en geef je leiding aan een team van Test Engineers en stagiairs.

En omdat het zo goed gaat met het bedrijf, komt er nooit maar één project tegelijk op jou en je team af. Je overlegt daarom met de R&D-manager en de Projectmanager over welk product voorrang krijgt. Zo houden jullie de continuïteit en de efficiëntie erin, ook bij de Test Engineers.

About you

Je hebt veel verantwoordelijkheden, maar daar heb je wel ervaring mee. Je hebt namelijk eerder gewerkt in een vergelijkbare functie, waarin je jouw vaardigheden als leider en coach hebt verfijnd. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden (ook in het Engels) en heb je aantoonbaar affiniteit met technische automatisering en het testen van software. Je hebt zelfs al een hbo-diploma Elektrotechniek, Technische Informatica of Landbouwtechniek op zak!

What we offer

Bij ons ga je nooit met lege handen naar je werk. Wij zorgen namelijk voor een extra fundering van je kennis en kunde, en wel met onderbouwende cursussen en trainingen. Bovendien heb je bij Brunel je eigen consultant die altijd voor je klaarstaat en graag meedenkt over de toekomst van je carrière. En dat is nog niet alles. Je krijgt namelijk ook

 • een goed salaris met diverse bonuskansen
 • korting op diverse verzekeringen
 • een voordelige pensioenpremie
 • korting op de sportschool en op verschillende culturele uitjes

About us

Wij draaien al een aardig tijdje mee in de wereld van de detachering: meer dan veertig jaar, om precies te zijn! Waarom bedrijven en specialisten zich bij ons aansluiten? Omdat ze weten dat ze bij ons verzekerd zijn van kwaliteit, van de mogelijkheid om stappen te zetten in wat ze doen. Want er bestaat geen bedrijf dat sterk is geworden zonder te werken met experts. En er is geen expert die is gegroeid zonder te werken in een inspirerende omgeving. Ben jij toe aan vooruitgang? Solliciteer nu!

Summary

 • Vacancy number: PUB236198
 • Location: Noord Holland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: High Tech
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Embedded Software
 • Closing date: Sunday, December 1, 2019
Apply now

Feel free to contact

MH

Marjolijn Heijmans

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8034

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Test Coördinator - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to