Software Developer

Gelderland - Netherlands - Industry - High Tech - Embedded Software - Professional Bachelor

Wat was er eerder, de kip of het ei? Dat soort vragen laat je over aan wetenschappers. Jij focust jezelf in elk geval op de eieren. Het IT-gedeelte van eieren sorteren en verpakken, om precies te zijn. Klinkt dit goed? Een van onze grootste klanten zoekt een goede Software Developer!

Feel free to contact

Marjolijn Heijmans, Account manager

Apply now

About this role

Het verbeteren van eiersorteer- en verpakkingsmachines. Dat is waar jij je, samen met de rest van de R&D-afdeling, mee bezighoudt. Binnen dit multidisciplinaire team ontferm jij je uiteraard over het IT-gerelateerde gedeelte. Je bekleedt een prominente rol wat betreft user story refinement. En je stelt documentaties op over tests en technische of fundamentele onderdelen.

Maar dat is nog lang niet het héle eieren eten. Je bent namelijk ook één van de belangrijkste troubleshooters binnen het team, en daarvoor analyseer je de besturingstechnische problemen nauwkeurig. Daarnaast zorg je ervoor dat de nieuwe installaties probleemloos worden geïmplementeerd.

About you

Voor de functie van Software Developer is het belangrijk dat je niet helemaal uit een ei komt. Je herkent jezelf dan ook in deze lijst:

 • Je hebt een hbo-diploma Embedded Systems, Industriële Automatisering of Informatica
 • Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je kent C/C++, Object Oriented programmeren (UML) en Linux
 • Je hebt vaker gewerkt met het Agile Scrum Process
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels
Verder is het een grote pre als je ervaring hebt met Javascript, REST API, CSS, testautomatisering, unit testen, en code coverage. Daarnaast heb je het liefst ook netwerkervaring in Ethernet, Powerlink of CAN en versiebeheersystemen als SVN of Git.

What we offer

Misschien kun je niet achter elk punt een vinkje zetten. Snappen we, het is ook een behoorlijke lijst. Met onze interne cursussen ben je gelukkig in no time bij. En het mooie is: de cursuskosten zijn voor ons. Verder profiteer je bij ons van een goed salaris, een leuke bonuskans en een goede pensioenregeling. En je krijgt korting op zowel individuele verzekeringen als sportieve en culturele uitjes! Klinkt goed, toch?

About us

Je ambitie, kennis en kunde niet kunnen inzetten bij een écht interessant bedrijf, dat is voor ons als een ei zonder zout. Daarom zorgen wij er al ruim veertig jaar voor dat professionals en organisaties elkaar leren kennen en met elkaar aan de slag gaan. Overigens zijn we lang niet alleen actief in de IT-branche. We hebben ook goede contacten met bedrijven en professionals die actief zijn in bijvoorbeeld de sectoren Engineering, Legal of Marketing & Communicatie. Het kan dus zomaar voorkomen dat je op jouw werk collega-Brunellers tegenkomt!

Summary

 • Vacancy number: PUB239930
 • Location: Gelderland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: High Tech
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Embedded Software
 • Closing date: Tuesday, November 26, 2019
Apply now

Feel free to contact

MH

Marjolijn Heijmans

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8034

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Software Developer - Gelderland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to