Quality Project Lead

Groningen - Groningen - Netherlands - Industry - High Tech - Research & Development - Academic Bachelor

Word jij gedreven door kwaliteit en innovatie? Wil jij graag de kwaliteit bewaken van innovatieve consumentenproducten? Heb jij bovendien ervaring met productontwikkeling? Lees dan verder en reageer!

Feel free to contact

Egbert Kroes, Account manager

Apply now

About this role

Als quality project leader ben je verantwoordelijk voor het managen en uitvoeren van de kwaliteitsaanpak binnen productontwikkeling van consumentenproducten. Hierbij ben je in staat om de juiste kwaliteit van zowel producteisen als productontwerp te waarborgen. Hierbij verifieer je de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Daarnaast ondersteun je het team in het gebruik van Q-tools.

About you

 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring
 • Master of bachelor in Mechanical Engineering of vergelijkbaar
 • Sterke communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden
 • Kwaliteit georiënteerd en ervaring met Q-tools
 • Begrip van het proces van productontwikkeling en de rol van kwaliteit hierin
 • Vloeiend Engels in woord en geschrift

What we offer

Als quality project leader gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 10.000 medewerkers.

Brunel Engineering heeft zich gespecialiseerd in detachering van technische specialisten met hbo- en wo-werk- en -denkniveau. Specialisten die met hun kennis en ervaring een concrete bijdrage leveren aan de bedrijfsuitoefening voor diverse opdrachtgevers in de (non-) profit sector. De sectoren waar Brunel Engineering zich in begeeft zijn hightech, productie, bouw/infra en industrie. Daarnaast besteedt Brunel Engineering veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Summary

 • Vacancy number: PUB196209
 • Location: Groningen
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Research & Development
 • Closing date: Saturday, March 16, 2019
Apply now

Feel free to contact

EK

Egbert Kroes

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9718

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Quality Project Lead - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to