Quality Assurance Manager

Zuid Holland - Netherlands - Industry - High Tech - Health, Safety, Environmental & Quality - Professional Bachelor

Wie zei ooit dat perfectie niet bestaat? Wat jou betreft is daar niets van waar. Jij als QA Manager waarborgt kwaliteit altijd tot in de puntjes! Want als jij dat al niet doet, wie dan wel? Onze opdrachtgever ziet dat net zo. Sterker nog: deze producent van medische apparatuur kan jouw kritische, perfectionistische blik daarom heel goed gebruiken!

Feel free to contact

Joost Bolsius, Account manager

Apply now

About this role

Bij onze opdrachtgever in regio Utrecht gebeurt het: de realisatie van geavanceerde, innovatieve medische systemen. Aan de hand van ISO13485 (die je leest als een boek), ondersteun jij als QA Manager hierbij op vrijwel ieder vlak. De ene keer betekent dit dat je audits uitvoert op de operationele afdeling, de andere keer dat je eisen implementeert in het kwaliteitsmanagementsysteem. Van tevoren is er niet altijd peil op te trekken wat je op een dag doet. Al staat één ding altijd centraal: kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Als er spoedsituaties zijn, bijvoorbeeld naar aanleiding van een audit, gaat dat namelijk vóór alles. Al ben jij zulke situaties in de meeste gevallen voor. Jij focust je namelijk voortdurend op het bewaken van het kwaliteitsbeleid, de opvolging van audits en het verbeteren van het klachtenmanagementsysteem. Waar CAPA voor staat hoeven we jou dus ook niet te vertellen – je werkt er waarschijnlijk al jaren mee.

About you

Perfectionistisch als je bent, houd jij als Quality Assurance Manager niet van half werk. Jij rondt pas iets af als het écht niet beter kan. Tijdens je hbo- of wo-studie - die je tegen het perfecte aan afrondde – kwam het onderwerp kwaliteit hoogstwaarschijnlijk regelmatig aan bod.

En vooral de medische sector trekt je, dus naast minimaal twee jaar werkervaring als kwaliteitsspecialist voor medische apparatuur in Europa, heb je ook gedegen kennis van de wet- en regelgeving voor de US en Japan. Engels spreken en schrijven is dan ook geen probleem voor je.

What we offer

Bij Brunel begrijpen wij dat jij als QA Manager voor niets minder dan het beste gaat, ook wat je arbeidsvoorwaarden betreft. Nou ligt niet álles bij ons van tevoren vast – jouw input telt namelijk net zo goed mee – maar hier kun je sowieso op rekenen:

 • Een zeer fijn salaris met daarboven nog enkele bonuskansen;
 • Een voordelige pensioenregeling – zodat ook later profiteert van zekerheid;
 • Het behalen van relevante certificaten in je vakgebied, op kosten van Brunel;
 • Uitnodigingen voor exclusieve evenementen en borrels met Brunel Engineering;
 • Flinke kortingen op diverse verzekeringen, sportscholen en culturele centra

About us

Al ruim zeventig jaar is onze opdrachtgever actief in de medische sector. Ontwikkelde het bedrijf destijds al innovatieve medische apparatuur, ontwikkelt het nu pas écht hightech installaties, van alle nieuwste technische snufjes voorzien. Want van radiologie- en röntgensystemen tot aan C-vormen en cardiovasculaire machines, bedenk het en het wordt door onze opdrachtgever geproduceerd. Deze organisatie ziet digitalisering in de gezondheidszorg als dé sleutel naar ontwikkeling. Ontwikkeling naar betere medische zorg, die het kan én zal verbeteren. Al lukt dat alleen met grensverleggende ontwerpen, hoogwaardige materialen, slimme ontwikkelsystemen en een uitmuntende waarborging van de kwaliteit. Kwaliteit boven kwantiteit dus. Want daarmee redt dit bedrijf levens, iedere dag weer. Daaraan meehelpen? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB202856
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Health, Safety, Environmental & Quality
 • Closing date: Saturday, April 27, 2019
Apply now

Feel free to contact

JB

Joost Bolsius

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 53773337

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Quality Assurance Manager - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to