Productontwikkelaar

Drachten - Friesland - Netherlands - Industry - High Tech - Engineering & Design - Academic Bachelor

Een scheerapparaat dat na een jaar stuk gaat, een blender die nog geen banaan smooth krijgt… Philips krijgt hier uitslag van, en daarom zet dit bedrijf zich al meer dan honderd jaar in voor de beste apparatuur. Maar wat goed is, kan altijd beter. En daar kom jij als Productontwikkelaar om de hoek kijken.

Feel free to contact

Laura Lussing, Account manager

Apply now

About this role

Je gaat aan de slag op de Philipslocatie in Drachten. Een plek waar anderhalf duizend professionals samenwerken voor steeds meer slimmere innovaties binnen de Consumer Lifestyle-afdeling van het bedrijf. Jouw taak in dit geheel is het ontwerpen en testen van die innovaties, op basis van de wensen van de consument.

Je werkt hiervoor nauw samen met je teamgenoten, in het bijzonder met de productonderzoekers. Hierbij vertaal je jouw eigenschappen op het gebied van commercialiteit, functionaliteit en ontwerp naar technische concepten, waarbij je de nodige modules ontwerpt en ontwikkelt.

Daarnaast sta je garant voor de kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit en haalbaarheid van de producten. Je bent verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en sturing van het ontwikkelingsproces. Bovendien ga je actief op zoek naar kennis op het gebied van de producten en deel je deze kennis met je collega's.

About you

Werken bij een groot bedrijf vraagt om veel verantwoordelijkheidsgevoel. Zeker als je Productontwikkelaar bent. Verder ben je…

 • Opgeleid in de (Technische) Natuurkunde, Werktuigbouwkunde, Biomedical Engineering of vergelijkbaar
 • Bekend met de nieuwste ontwikkeltechnieken in jouw vakgebied
 • Ervaren met Six Sigma
 • Proactief ingesteld

What we offer

Jij werkt aan technische ontwikkelingen, maar werk je ook aan je eigen ontwikkeling? Wel als je bij Brunel in dienst treedt. Bij ons stap je namelijk direct in een persoonlijk opleidingstraject, en die stel je nog zelf samen ook. Je hebt de keuze uit tientallen cursussen die jou zowel qua soft skills als qua hard skills beter maken in je vak. Verder mag je rekenen op een goed salaris, diverse bonuskansen, korting op je persoonlijke verzekeringen, een goede pensioenregeling en sportieve en culturele uitjes.

About us

Philips is misschien wel een van de interessantste bedrijven waar wij mee samenwerken! Sinds de oprichting in 1981 maakte het bedrijf een vrijwel constante groei door. Iets wat nooit was gebeurd als Philips niet altijd had ingezet op research en development. En om te blijven innoveren, hebben ze up-to-date professionals als jij keihard nodig. Dat is iets waar Brunel hen bij helpt! De beste kandidaten koppelen aan vooruitstrevende bedrijven is namelijk onze dagelijkse business. Inmiddels hebben we hiermee al in 35 landen een behoorlijk netwerk opgebouwd. Kom jij dit netwerk versterken? Solliciteer vandaag!

Summary

 • Vacancy number: PUB237469
 • Location: Drachten
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: High Tech
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, December 9, 2019
Apply now

Feel free to contact

LL

Laura Lussing

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9718

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Productontwikkelaar - Friesland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to