Production Engineer

Groningen - Netherlands - Industry - High Tech - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Wake up! Het is zes uur ‘s morgens en je wekker gaat. Snel douchen, scheren, haar drogen… En door naar de keuken voor een kop koffie. Binnen een uur tijd heb je al gauw minstens vier apparaten gebruikt. Apparaten waarvan jij binnenkort het productieproces verbetert, want onze opdrachtgever zoekt een Production Engineer!

Feel free to contact

Leo Kuipers, Account manager

Apply now

About this role

Als een ware vakspecialist word je ingezet op de afdeling Proces, Techniek en Organisatie bij onze opdrachtgever. Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor een bepaalde groep producten en productielijnen – scheerapparaten en föhns bijvoorbeeld –, en stuur je monteurs aan. Je ondersteunt hierbij de productie van onderdelen, maar zet tegelijkertijd ook in op innovatie. Eigenlijk hou je continu een oogje in het zeil, op zoek naar verbetermogelijkheden. En draag je jouw kennis vervolgens weer over aan de operators en monteurs.

Processen en werkwijzen verbeteren dus, maar hoe precies, dat ligt nog niet vast. Daarom doe je voortdurend onderzoek naar mogelijkheden voor verbetering. En leid jij ook de verbeterprojecten! Samen met je collega’s, die deel uitmaken van het projectteam, stel je hiervoor de nodige plannen en prioriteiten op, waarbij jij natuurlijk het voortouw neemt. Overduidelijk lever je een belangrijke bijdrage aan product- en procesontwikkelingen binnen het bedrijf. Dankzij jou loopt alles op rolletjes, letterlijk en figuurlijk.

About you

Natuurlijk vind je het leuk om met techniek te werken – daarom rondde je al een technische hbo-/wo-studie af! En als Production Engineer bij deze opdrachtgever, kun je ook:

 • Conceptueel denken – en dit vervolgens ook tot uiting brengen
 • Processen analytisch benaderen – voor elke vraag is er een oplossing
 • Uitermate goed schakelen met andere teamleden – je werkt graag samen!
 • Een inhoudelijk gesprek voeren over Lean manufacturing – je hebt er al enige kennis van

What we offer

Meer uit je competenties halen, onder andere door opleiding, training en ervaring. Wie wil dat nou niet? Daarom zetten wij ons bij Brunel in voor jouw carrière. Mis je bepaalde kennis, dan klop je aan bij jouw vaste Brunel-consultant. Ambities binnen of buiten jouw vakgebied? Ook dan staan wij voor je klaar. Het gaat er niet om dat je zolang mogelijk ergens blijft, maar om dat je voldoening haalt uit je werk. En natuurlijk krijg je ook the essentials, zoals:

 • Een fijn salaris iedere maand
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Korting op je zorgverzekering
 • Uitnodigingen voor borrels en uitjes

About us

Jouw carrière, die staat bij ons centraal. Daarom zetten wij ons al 43 jaar in voor bedrijf én specialist. Wij doen alles om precies die match te maken, die beide partijen gelukkig maakt. Voor maar liefst zeven verschillende sectoren, van Engineering tot IT! En wie weet straks nog wel meer, want de wereld ligt voor ons open... Ons doel? Wij willen niet alleen de allergrootste detacheerder worden, maar ook de allerbeste, de meest gewaardeerde en de meest persoonlijke. Wij geloven namelijk in cijfers, maar nog veel meer in mensen. Welkom bij Brunel.

Summary

 • Publication: PUB237543
 • Location: Groningen
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Monday, December 9, 2019
Apply now

Feel free to contact

LK

Leo Kuipers

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 6 1230 6100

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Production Engineer - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to