Product Researcher

Drachten - Friesland - Netherlands - Industry - High Tech - Research & Development - Academic Bachelor

Jij wil altijd weten wat er in mensen omgaat: wat hun behoeftes zijn, waaróm ze die hebben en hóe je daarin voorziet. Die vertaalslag maken, dat is precies jouw sterke punt. Je past statistieken toe, maar denkt daarbij ook vanuit de consument. Daardoor ben je eigenlijk ontwerper, psycholoog en techneut in één. In andere woorden: jij bent de Product Researcher die onze opdrachtgever zoekt.

Feel free to contact

Egbert Kroes, Account manager

Apply now

About this role

Voor jou houdt het niet op bij een simpele enquête of een eenvoudig vragenrondje. Wil jij echt achterhalen wat de consument wil, dan stort jij je daar volledig op. Door middel van onderzoeksmethoden en statistieken, laat jij alle data binnen je bereik erop los. Heb je voldoende wensen en ervaringen in kaart gebracht? Dan vertaal je jouw bevindingen naar aanbevelingen richting het ontwikkel- en designteam. Als zij er brood in zien, beginnen ze aan een ontwerp.

Of ze er brood in zien ligt vooral bij jou. Hoe kloppend jouw resultaten zijn, maar ook hoe je deze communiceert. Want zelfs al zijn jouw bevindingen kloppend, als je ze monotoon presenteert in plaats van met enthousiasme, blijft er niets van je ideeën over. Overtuigingskracht én inzicht in de organisatie vormen de sleutel naar succes. Daar hoef je trouwens niet eens hard op in te zetten, want je sociale competenties zet je vanzelf al tactisch in.

About you

Belangrijk voor deze functie is je kennis van onderzoeksmethoden en statistiek. En dat je buitengewoon veel interesse hebt in het menselijk gedrag. Mede daardoor heb je je masterdiploma in Psychologie, Human-Technology Interaction of Industrieel Ontwerp inmiddels al een poos op zak (maar met een andere technisch gerelateerde master ben je overigens ook welkom). Écht kans maak je als je daarnaast:

 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt met het uitvoeren van consumentenonderzoek
 • Onderzoeksresultaten gemakkelijk duidelijk en overzichtelijk vertaalt
 • Je een sterke overtuigingskracht en zeer goede communicatieve vaardigheden hebt

What we offer

Bij Brunel maken wij ook veel gebruik van onderzoek en data. Onder andere voor het samenstellen van onze arbeidsvoorwaarden! Omdat wij daardoor pas echt weten wat onze specialisten hierin zoeken. Daar kwam dit onder andere uit voort:

 • Ontwikkeling en groei is belangrijk – dus krijg je bij ons verschillende opleidingen en trainingen op maat
 • Een salaris moet meegroeien met kennis en ervaring – dat gebeurt, mét daarnaast kans op bonussen
 • Zekerheid staat voorop, zolang het niet ten koste gaat van flexibiliteit – comprendo, dat regelen wij!
 • Extra’s heten wel extra’s, maar tellen minstens net zo zwaar mee – daarom ben je welkom bij allerlei borrels, uitjes en evenementen; krijg je allerlei kortingen en kun je bijvoorbeeld extra vrije dagen kopen

About us

Wij zijn jouw carrierèpartner in tijden van overvloed én schaarste. Oftewel: wij zijn er altijd. Voor jou, als specialist, maar ook voor onze opdrachtgevers, onze directe collega’s en alle belanghebbenden rondom onze branche. Wij focussen op detachering, waarbij wij vooral kijken naar de mensen áchter de specialist. Omdat wij net als jij buitengewoon geïnteresseerd zijn in hen. Mensen maken onze organisatie oprecht, persoonlijk en vol met passie – hoe groot wij ook zijn of worden. Want alleen samen kunnen wij elkaar motiveren, en onze doelen bereiken. Als je bij ons in dienst komt, ben je dus veel meer dan een nummer. Je bent een van de personen die ons maakt tot wie wij zijn: jouw persoonlijke carrierèpartner in voor- en tegenspoed.

Summary

 • Vacancy number: PUB196513
 • Location: Drachten
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Research & Development
 • Closing date: Sunday, March 17, 2019
Apply now

Feel free to contact

EK

Egbert Kroes

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9718

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Product Researcher - Friesland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to