Embedded Software Engineer

Gelderland - Netherlands - Industry - High Tech - Embedded Software - Academic Bachelor

Beschouw jij jezelf als een enthousiaste software engineer met gevoel voor embedded software ontwikkeling en C / C++ programmeren? Ben jij zelfsturend aangelegd en tevens nieuwsgierig van karakter? Herken jij jezelf hierin en heb jij een bachelor in Technische Informatica of vergelijkbaar? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever!

Feel free to contact

Luuk Brummelhuis, Account manager

Apply now

About this role

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een embedded software engineer. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van nieuwe productideeën, het wijzigen van bestaande producten en het opvolgen en verhelpen van systeemfouten. Je gaat samenwerken met R&D, projectontwikkelingsteams en productstuurgroepen, en waar nodig treed je op als product manager.

In jouw functie ga je ook ondersteuning bieden aan de helpdesk in de tweede lijn en werk je mee met de telefonische klantendienst.
Verdere werkzaamheden die bij de functie horen betreffen het bijwonen van beurzen, praten met klanten over productverbeteringen, het bieden van technische ondersteuning, het uitvoeren van marktanalyses en het opstellen van productspecificaties en bijbehorende documenten.

About you

 • Afgeronde technische bachelor (bij voorkeur in de ontwikkeling van embedded software)
 • Ervaring met C++, Windows en Linux
 • Ervaring met object-oriented ontwerpen
 • Kennis van RTOS/OS
 • Elektronische schema's kunnen lezen
 • Kennis van communicatieprotocollen als Modbus en/of Profibus is een pre

What we offer

Als embedded software engineer gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van uiterst nauwkeurige en betrouwbare elektronische weeg- en doseersystemen die zijn ontworpen voor gebruik in procesindustrieën.

Summary

 • Vacancy number: PUB204524
 • Location: Gelderland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Embedded Software
 • Closing date: Thursday, May 9, 2019
Apply now

Feel free to contact

LB

Luuk Brummelhuis

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 53 478 6022

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Embedded Software Engineer - Gelderland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to