Embedded Software Engineer

Overijssel - Netherlands - Industry - High Tech - Embedded Software - Academic Bachelor

Slimme apparaten hebben de toekomst. Maar het vraagt meer dan een beetje kennis over embedded engineering om slimme apparaten nog slimmer te maken. Jij bent specialist over het softwaregedeelte van embedded engineering en weet dus precies welke code je moet vervangen; welk programma je moet ontwerpen om een applicatie nóg zelfstandiger en gebruiksvriendelijker te maken. En precies daarom staan onze klanten om je te springen!

Feel free to contact

Luuk Brummelhuis, Account manager

Apply now

About this role

Bij welk bedrijf je precies komt te werken, hangt compleet af van je eigen voorkeur en expertise. Hoe dan ook buig je jezelf samen met het R&D-team over de meest interessante vragen. Hoe zorg je ervoor dat een pacemaker sneller reageert? Hoe kan je de chips nog veiliger maken? Hoe passen de nieuwste sensoren in een al bestaand concept?
Het team R&D-team is multidisciplinair, dus reken er maar op dat jullie snel en efficiënt tot een goed eindproduct komen. Voor deze functie is het trouwens belangrijk dat je complexe onderwerpen helder uitlegt, want lang niet elk teamlid heeft een technische achtergrond. Het kan zijn dat je soms de enige embedded software-expert bent, dus je zal binnen je team ook veel zelfstandig werken.

About you

Vereisten voor deze functie zijn:

- Afgeronde technische bachelor (Technische Informatica, Computer Science of vergelijkbaar)- Ervaring met C++, Windows en Linux
- Ervaring met object-oriented ontwerpen- Kennis van RTOS/OS
- Elektronische schema's kunnen lezen

What we offer

Als embedded software engineer gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.
Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Installaties en applicaties zouden niet half zo slim zijn zonder embedded engineers. Het is dus zaak dat bedrijven werken met de meest up-to-date professionals. En daarvoor kloppen ze graag bij ons aan. Wij hebben namelijk een gigantisch netwerk aan technische professionals, die we graag aan hen koppelen. Engineering is de eerste branche waarin we veertig jaar geleden de perfecte match tussen kandidaat en klant maakten, maar inmiddels werken we in veel meer sectoren, zoals de IT, Finance & Risk, Insurance & Banking, Legal, Marketing & Communicatie. En dat doen we niet alleen in Nederland, maar in 40 landen over de hele wereld!

Summary

 • Vacancy number: PUB187755
 • Location: Overijssel
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Embedded Software
 • Closing date: Tuesday, April 2, 2019
Apply now

Feel free to contact

LB

Luuk Brummelhuis

Account manager Brunel Netherlands Enschede

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Embedded Software Engineer - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to