Electrical Engineer

Netherlands - Industry - High Tech - Engineering & Design - Professional Bachelor

Van jongs af aan ben jij al bezig met het uitzoeken hoe apparaten werken. Het elektrotechnisch aspect achter technische producten fascineert jou en je wist al vroeg dat je hier je carrière van wilde maken. Nu, als Electrical Engineer, komt deze droom uit.

Feel free to contact

Oksana Gnatiuk, Account manager

Apply now

About this role

Als Electrical Engineer bij Brunel gaat je carrière verder, of geef je deze een kickstart. Bij onze verschillende klanten kun je aan de slag binnen afwisselende, uitdagende projecten. Door het brede scala aan projecten krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende bedrijven. Je houdt je bezig met het ontwerpen van de besturingssystemen van nieuwe elektronische apparatuur, maar ook met het maken van aanpassingen bij bestaande technische producten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat tekeningen worden omgezet in werkende apparaten, die je uitvoerig hebt getest. Het toezicht houden op deze productie ligt in jouw handen.

About you

 • Jouw communicatieve vaardigheden en organisatietalent komen je als Electrical Engineer goed van pas
 • Van de uitdagingen die je tegenkomt krijg jij energie en met jouw flinke dosis initiatief krijg je alle problemen opgelost
 • Daarnaast bezit je een diploma van een technische opleiding, bijvoorbeeld Elektrotechniek of Mechatronica

What we offer

Als Electrical Engineer gedetacheerd worden door Brunel zorgt ervoor dat je je werkervaring een grote boost geeft. Bij verschillende klanten kun je aan de slag met uitdagende projecten. Uiteraard hoort er een goed, marktconform salaris bij deze functie. Op borrels en feesten leer je je collega’s steeds beter kennen en geen dag is hetzelfde. En dankzij het grote aanbod aan trainingen heb je altijd tal van mogelijkheden om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken.

About us

Brunel, opgericht in 1975, is een wereldwijd zakelijk dienstverlener en verbindt mensen en bedrijven met elkaar. Momenteel werken er gemiddeld 10.000 medewerkers bij Brunel, verspreid over meer dan 35 landen. Dankzij jaren ervaring binnen Engineering weten wij precies wat onze medewerkers nodig hebben om verder te komen in hun carrière. Naast Engineering is Brunel ook actief in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, IT, Legal, Marketing & Communicatie, en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Kun je na het lezen van deze vacature niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer direct! Welkom bij Brunel.

Summary

 • Vacancy number: PUB236091
 • Location: Netherlands
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: High Tech
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Saturday, November 30, 2019
Apply now

Feel free to contact

OG

Oksana Gnatiuk

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31402578021

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Electrical Engineer - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to