Functioneel Beheerder

PUB322334

IT specialists

About this role: Functioneel Beheerder

About this role: Functioneel Beheerder

Als Functioneel Beheerder écht veel impact maken. Dat is waar je, nu je al een paar jaar ervaring hebt, wel aan toe bent. Zet hiervoor de stap naar Brunel! Wij hebben contact met veel verschillende overheidsinstellingen die met erg interessante dingen bezig zijn…

Kom je werken bij Brunel, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn namelijk nogal wat overheidsinstellingen die jouw expertise hard nodig hebben. Wat voor soort applicaties je behandelt, verschilt per opdrachtgever. Maar meestal worden ze ingezet voor ondersteunende processen, zoals financieel beheer of resourceplanning. Die applicaties zijn meestal gekoppeld aan verschillende interne en externe informatiesystemen.

In jouw functie ben je de schakel tussen de gebruikersorganisatie en de sectorale informatievoorziening. Hierbij bewaak je onder andere de continuïteit van de operationele systemen en je test nieuwe systemen. Let op, want dit is slechts een kleine greep uit jouw werkzaamheden! Je bent namelijk ook het eerste aanspreekpunt voor gebruikersondersteuning, waarbij je ook de handleidingen en de procedures uitschrijft. Verder heb je een adviserende rol bij projectmatige taken, zoals het initiëren van nieuwe projecten. En staan er releases of wijzigingen voor de deur, dan coördineer jij die zonder problemen.

What you need to bring:

What you need to bring:

Misschien denk je bij het lezen van het bovenstaande dat je verstand moet hebben van álle soorten applicaties die er zijn. Geen zorgen. Een brede kennis van zaken is nooit verkeerd, maar we vinden het belangrijker dat je bereid bent je horizon te blijven verbreden. Verder heb je het volgende in huis:

 • Een hbo-diploma, het liefst van Business IT & Management, IT, Technische Bedrijfskunde of Informatica;
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als Functioneel Beheerder;
 • Ervaring met ICT-activiteiten, inclusief gebruikersondersteuning;
 • Ervaring met BiSL, PRINCE2, ASL
  Een gestructureerde en planmatige werkstijl.

Wat betreft certificering: het zou handig zijn als je de certificaten al in huis hebt, maar je kunt ze ook bij ons halen!

Benefits:

Benefits:

Over die horizon verbreden, daarin laten we jou niet aan je lot over. Zodra je bij ons in dienst treedt, stap je in een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Op basis van de kennis waarmee je instapt, bepalen we samen welke cursussen jou goed van pas komen bij het behalen van je carrièredoelen. BiSL, PRINCE2 en met ASL zijn daar maar een paar voorbeelden van! Verder mag je bij ons uitgaan van:

 • Jouw eigen carrièrecoach;
 • Een goed salaris;
 • Kans op een leuke bonus;
 • Korting op verschillende verzekeringen;
 • Een voordelige pensioenregeling;
 • Korting op culturele en sportieve uitjes.

Anything Else?

Anything Else?

Wist je dat we al sinds 1975 bestaan? Tegenwoordig werken we met 10.000 collega’s over de hele wereld, maar we begonnen als eenmanszaak op een zolderkamer in Delft. Hoe we die groei voor elkaar kregen? Door onze horizon steeds te verbreden, net zoals jij dat doet. Zo werkten we eerst alleen in de Engineeringsbranche, maar al gauw staken we ook onder andere de sectoren IT en Legal in onze portefeuille. En dat is een keuze waar we absoluut geen spijt van hebben! Vooral de IT-sector blijft maar in beweging, en dat zorgt ervoor dat jouw eeuwig up-to-date kennis hard nodig blijft. Dus, zet jij de stap naar Brunel? Solliciteer vandaag!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Sophia van Huizen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB322334

Account manager

Sophia van Huizen
Brunel Netherlands Groningen
s.van.huizen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement

Other people also browsed through