Financial Specialist - Hi-Tech

PUB283136

About this role:

About this role:

Vanuit Brunel werken wij nauw samen met verschillende Hi-Tech-organisaties op het gebied van Engineering, IT, Marketing, Legal en Finance. Als specialist bij Brunel leer je onze partners goed kennen en krijg je binnen 2 tot 4 jaar tijd inzicht in de Hi-Tech-branche. Dus ben jij een Finance professional met minimaal 2 jaar werkervaring? Heb jij een natuurlijke interesse in alles wat met technologische ontwikkeling te maken heeft, van medische apparatuur tot windmolens en van microchip tot scheerapparaat? Dan is dit jouw vacature!


Als Business Controller voel jij je als een vis in het water. Je gaat aan de slag met het maken van analyses van maandelijkse rapportages, externe jaarverslagen en budgetrapportages. Een document wat bij jou voorbijkomt bestudeer je nauwkeurig op juistheid en wanneer cijfers niet lijken te kloppen zoek jij naar het verhaal daarachter.

Alle analyses die jij als Business Controller maakt dragen bij aan het inzicht voor zowel interne, als externe stakeholders. Denk hierbij aan andere delen van de organisatie, zoals Sales, Marketing, Supply Chain Management, Production, IT of Accounting, maar ook contact met klanten, banken en meer!

Door jouw kennis van financiën richt jij jezelf op verschillende – interne en externe – controlling vraagstukken, waarbij je jouw kennis als Business Controller bijspijkert en ook je kennis van de Hi-Tech branche.

What you need to bring:

What you need to bring:

Binnen een team zorg jij dat je snel weet wat van jou wordt verwacht en kijk je waarmee je deze verwachtingen kunt overtreffen. De kennis die je opdoet zet je om in waarde-toevoegende activiteiten.

Herken jij jezelf als Business Controller in het bovenstaande en voldoe je aan onderstaande eisen? Neem dan contact op!

 • Je bent intrinsiek gemotiveerd voor de verschillende technologische thema’s
 • Je hebt (minstens) een afgeronde wo-bachelor op het gebied van Finance of Business Administration
 • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring in een analytische rol met betrekking tot Finance processen
 • Je hebt kennis van en ervaring met SAP of een ander ERP binnen een grote bedrijfsomgeving
 • Je bent hebt sterke analytische vaardigheden en kunt je analyses goed overbrengen
 • Je bent in staat om data te analyseren aan de hand van Excel, PowerBI of vergelijkbare rapportage-tools.
 • Je bent bekend met de Plan & Control cyclus binnen beursgenoteerde organisaties; maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen
 • Je hebt een proactieve houding en denkt graag mee in verbeterprocessen (LEAN)
 • Je communiceert net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands
 • Je bent bereid om je te blijven ontwikkelen aan de hand van op maat gemaakte trainingspakketten

Benefits:

Benefits:

Als Business Controller – Hi-Tech leer je diverse opdrachtgevers in deze industrie goed kennen. Je komt binnen twee jaar tijd bij diverse opdrachtgevers te werken, of eventueel bij dezelfde organisatie op verschillende opdrachten. Zo leer je alles over de financiële processen omtrent ontwikkeling, productie en verkoop van Hi-Tech-producten. Per opdracht kijken we samen naar welke opleiding het best aansluit om jezelf te ontwikkelen als Business Controller.

Door verschillende opdrachtgevers binnen dezelfde branche te leren kennen krijg je kennis en inzicht die voor werkgevers erg aantrekkelijk is. Zo kun je, samen met jouw persoonlijke consultant, kijken naar de vervolgstappen bij Brunel. Na een loopbaan bij Brunel kun je zonder problemen aankloppen bij grote multinationals voor een verdere ontwikkeling van jouw loopbaan. Jij staat hierbij aan het roer van jouw eigen carrière. Vandaar ook ons motto: Navigate The Future.

Naast een interessante werkomgeving waarin je continu wordt uitgedaagd, staat Brunel ook bekend om haar gunstige arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris, wat meegroeit met jouw ontwikkeling èn kans op bonussen
 • Een op maat gemaakt opleidingstraject om jouw skills te blijven ontwikkelen
 • Één-op-één begeleiding door een consultant Accounting, Reporting & Control bij Brunel
 • Besparing op je vaste lasten door onder andere korting op verzekeringen en de sportschool
 • Een goede pensioenregeling met slechts 2% eigen bijdrage

Anything Else?

Anything Else?

Als beursgenoteerde internationale organisatie weten wij dat alles valt of staat bij kloppende cijfers in rapportages, verslagen en zelfs notulen. Het doorfluistereffect willen wij daarom ook zwart op wit zoveel mogelijk voorkomen: het effect waarbij je aan het einde van de rit met ontelbaar veel fouten zit, en niet eens weet waar die precies zijn ontstaan. Gelukkig maken financiële experts zoals jij het ons een stuk gemakkelijker: dankzij jullie cijfermatig inzicht, perfectionisme en engelengeduld maken jullie het mogelijk dat financieel inzicht én overzicht altijd binnen handbereik zijn. Daarom gunnen wij dat ook onze opdrachtgevers. Tegelijkertijd willen wij altijd kijken hoe jij jezelf kan blijven ontwikkelen op de werkvloer bij opdrachtgevers, of in virtuele trainingen en fysieke bijeenkomsten.

Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen als Controller binnen de Hi-Tech-branche? Solliciteer dan nu!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Olivier Neervoort is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB283136

Account manager

Olivier Neervoort
Brunel Netherlands Amsterdam
o.neervoort@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement