Operational Riskmanager

Netherlands - Services - Finance - Risk Management - Professional Bachelor

Een dossier met risicovraagstukken belandt op je bureau. Je gaat er goed voor zitten; dit wordt een flinke klus. Je spit het dossier uitvoerig door, trekt je conclusies en stelt je rapportage op. Die rapportage vormt jouw basis voor je adviezen aan het management. Natuurlijk neem je daarin geen enkel risico: je bent Operational Riskmanager of niet. Ook zeker zijn van een carrière? Solliciteer.

Feel free to contact

Jelle de Jager, Account manager

Apply now

About this role

Voor de volgende (financiële) stap kijkt het hoger management steeds naar jou. Met risico’s op zich zijn ze bekend, maar jij weet hoe die risico’s in elkaar steken. Als Operational Riskmanager richt jij je tot in detail op operationeel risicomanagement. Jij weet exact hoe je het een aan het ander linkt op dat gebied. Onder andere dankzij self assessments en risk rapportages word je met de dag wijzer over de risico’s in het bedrijf. Langzaam maar zeker creëer je zo bovendien een hoger risicobewustzijn binnen de organisatie.

Uiteraard speelt regelgeving in jouw vak een essentiële rol. In opdracht van DNB (De Nederlandsche Bank), de (ECB) European Central Bank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zie jij daarom toe op strikte naleving van diverse vereisten. Zo draag je ook bij aan de ontwikkeling en implementatie van nieuw beleid. Deze veelzijdige manier van risicomanagement maakt dat het hogere management écht iets aan jou heeft; ze zien de positieve gevolgen er vanzelf uit voortrollen. En als dat geen bewijs van succes is…

About you

Het risicovakgebied heb je al ruim drie jaar verkend. Je weet dus dat jouw antwoorden niet liggen in het volledig mijden van risico’s. Dat hoeft niet, want ook risico’s kunnen kansen bevatten. Die benut je zelfs optimaal, dankzij je:

 • Ervaring als Riskmanager of Riskconsultant in de financiële wereld
 • Uitgebreide kennis van interne auditprocessen en risk assessments
 • Kennis van wet- en regelgeving en standaarden in de Finance sector
 • Ervaring met het ontwikkelen of implementeren van risk frameworks
 • Eerdere ervaring met – en kennis van – IFRS, Solvency 1, Solvency 2 en Basel

What we offer

Door risico’s weg te nemen voorkom je veel kritische gevolgen. Maar het kan ook anders: je kunt er ook grote voordelen door mislopen. Als Operational Riskmanager bij Brunel biedt jouw contract je daarom zekerheid én voordelen! Je kunt onder andere rekenen op:

 • Een fijn salaris dat je regelmatig kunt ophogen met diverse bonussen
 • Volledige toegang tot een insiders network in de financiële sector
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden op het gebied van riskmanagement
 • Personal career coaching door een vaste Brunel Finance & Risk-consultant
 • Een gunstige pensioenregeling en ruim voordeel op verzekeringen en sport

About us

Zoals ieder bedrijf zijn ook wij bekend met risico’s. Een langdurige samenwerking aangaan, een grote investering doen, een belangrijke knoop doorhakken – je kent het wel. Vaak geven zulke risico’s een dubbel gevoel: een gevoel van blijheid én angst. Hoe weet je dat jouw keuze de juiste is? Met behulp van verschillende data worden risico’s gelukkig steeds gemakkelijker te beheersen. Omdat Riskmanagers zoals jij die op de juiste manier weten te duiden! Waar anderen algebra zien, zie jij kansen en risico’s al van ver aankomen. Het is een beetje zoals kaartlezen. De ene persoon vindt zijn weg in no-time, een ander persoon blijft maar verdwalen. En dat is precies wat jou als Operational Riskmanager onderscheidt van anderen. Jij beschikt over een uniek inzicht in risk management. Zeker dat je daarover beschikt? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB233884
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: Finance
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Risk Management
 • Closing date: Sunday, November 17, 2019
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jelle de Jager

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

0620022470

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Operational Riskmanager - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to