Anti Money Laundering Specialist

Noord Holland - Netherlands - Services - Finance - Financial Administration - Professional Bachelor

Is jouw missie: het voorkomen dat de bank en haar klanten (onbedoeld) zaken doen met partijen die terrorisme financieren of witwassen? Lees dan verder!

Feel free to contact

Ivo Braam, Account manager

Apply now

About this role

Als Anti Money Laundering Specialist (AML) ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de integriteit van de bank en haar klanten. Door het verrichten van klantonderzoeken voorkom je dat witwaspraktijken zich voor kunnen doen. Je bent tevens kennisdrager en aanspreekpunt op het gebied van Wwft wet- en regelgeving en integriteit binnen de afdeling.

Je beoordeelt complexe dossiers en geeft (ketenbreed) advies met betrekking tot genoemde onderwerpen. Het schakelen met de klanten van de bank, monitoren van transacties en het schrijven reviews behoren tot jouw taken om witwaspraktijken te voorkomen. Daarnaast breng je structuur aan in de werkzaamheden, coacht medewerkers en doet verbeteringen met betrekking tot de processen op de afdeling.

About you

 • Een afgeronde relevante (juridische) hbo/wo-opleiding
 • Minimaal 1-3 jaar ervaring op het gebied van fraude- en veiligheidszaken binnen de financiële sector
 • Ervaring met KYC/CDD
 • Ervaring met sanctie wetgeving, AML (anti-witwassen) of geldstromen van terrorismefinanciering
 • Kennis van analysetechnieken in relatie tot het beoordelen van transacties, klantactiviteiten en signalen
 • Uitstekende schrijfvaardigheid, flexibiliteit & stressbestendigheid

What we offer

Gedetacheerd worden door Brunel Finance & Risk betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je profiteert van een prima maandsalaris met diverse bonusmogelijkheden. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van flexibele voorwaarden, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel zo niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Wij hebben diverse opdrachten op het gebied van Customer Due Diligence bij bekende grootbanken in de randstad. Graag bespreken we met jou waar jouw ambities liggen, zodat we je een project kunnen aanbieden dat bij je past. Brunel Finance & Risk detacheert vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dat we daarbij niet over één nacht ijs gaan, blijkt wel uit het netwerk dat we hebben opgebouwd binnen deze branche. Wij vinden namelijk dat toonaangevende bedrijven het verdienen om samen te werken met de beste specialisten, net zoals we vinden dat ambitieuze experts het beste tot hun recht komen bij bedrijven met uitdagende opdrachten. Klinkt dit goed? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Vacancy number: PUB196506
 • Location: Noord Holland
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: Finance
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Financial Administration
 • Closing date: Sunday, March 17, 2019
Apply now

Feel free to contact

IB

Ivo Braam

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5098

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Anti Money Laundering Specialist - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to