EPC Manager Food Pharma

PUB321184

About this role:

About this role:

We bevinden ons nog steeds in een dynamische situatie en flexibiliteit is hierin van groot belang. Twee elementen die ons goed passen! Jou ook?

Heb je daarnaast al enige ervaring als EPC Manager, kun jij mensen aansturen en coachen en je als persoon, vaak binnen een projectmatige omgeving, goed staande houden in verschillende situaties? Lees dan snel verder, want jij bent mogelijk de EPC Manager die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar mensen met ervaring in de wereld van Life Sciences, die zich verder willen ontwikkelen in deze markt. Als EPC Manager ga je bij een van onze opdrachtgevers in de Life Science Industrie (Food en Pharma) aan de slag.

Jij zorgt ervoor dat een project van begin tot eind naar wens wordt opgeleverd. Met jouw kennis en arbeidsethos zorg jij ervoor dat onze opdrachtgever zich geen zorgen hoeft te maken. Jij weet exact wat je moet doen en hoe jij vanuit jouw rol als EPC Manager fungeert naast je collega’s in hun verschillende rollen binnen het project. Daarnaast bewaak je de voortgang en de kwaliteit, alsmede de budgetten.

Kortom, jij bent verantwoordelijk voor de gehele scope van het (multidisciplinaire) investeringsproject. Jij weet met al je ervaring en interpersoonlijke vaardigheden hoe je, in gezamenlijkheid met je team, de datum van oplevering haalt.

What you need to bring:

What you need to bring:

Ga jij als EPC Manager aan de slag? Dan herken jij jezelf in onderstaand profiel:

  • Je rondde een hbo- of wo-opleiding af in een technische richting;
  • Je hebt ervaring met Engineering, Procurement en Constructie binnen projectmatige omgevingen en daarnaast ervaring in de procestechniek;
  • Je bezit zowel leidinggevende capaciteiten als zeer goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bezit de skills van een echte zelfstarter;
  • Je hebt ervaring met Lean;
  • Je hebt affiniteit met de Life Science Industrie;
  • Ervaring binnen de farmaceutische en/of foodsector is een absolute pré.

Benefits:

Benefits:

Wij zijn al zo’n 45 jaar actief in de arbeidsbemiddeling. We weten dus waar we mee bezig zijn en hoe we jou kunnen laten groeien. Je kunt rekenen op een goed salaris, diverse bonusmogelijkheden en jij geeft zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden vorm, evenals het vervolg van je carrière. Daarnaast zijn er kortingsopties op verzekeringen en sport en cultuur. Interessant is daarnaast dat je als EPC Manager onderdeel wordt van onze Life Science Community. Binnen deze community delen we kennis en ervaringen, met als doel continue ontwikkeling.

Anything Else?

Anything Else?

Waar wij ons elke dag voor inzetten is dat de kennis van jou als specialist tot zijn recht komt binnen het juiste vakgebied, bij de juiste klant of opdrachtgever. Wij van Brunel zijn je volwaardige werkgever en met onze klanten hebben we volwaardige partnerships. Met dit uitgangspunt kunnen we een circulair partnership met specialisten en klanten opbouwen. En jouw carrière een boost geven en samen nog verder vormgeven. Uiteraard zijn we hiertoe beter in staat als we je goed kennen. Neem daarom gerust eens contact met ons op om kennis te maken. Ook als je eenmaal aan boord bent hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat we precies jouw wensen en kansen kennen. Klinkt dit allemaal interessant? Dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marian Reitsma is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB321184

Account manager

Marian Reitsma
Brunel Netherlands Groningen
m.reitsma@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement