Engineer Industrial IT

PUB309559

About this role:

About this role:

Zeggen de termen SCADA, IoT, OEE-data en E-wegingen jou iets? Dan is deze job jou misschien op het lijf geschreven!

Deze klant produceert op diverse sites en de industriële installaties die nodig zijn voor deze productie, zijn bijna altijd geïntegreerd met IT-systemen.

Als lead engineer industrial IT ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het opleveren, ondersteunen en onderhouden van de infrastructuur die nodig is voor deze IT-systemen en hun integraties.

Is er nood aan een nieuwe productielijn? Dan neem jij de touwtjes in handen en zorg je in overleg met techniekers, projectingenieurs en alle andere betrokkenen voor de geschikte IT-infrastructuur.

What you need to bring:

What you need to bring:

Als lead engineer industrial IT zorg je voor een vlotte implementatie van nieuwe productiesystemen en vorm je de brug tussen idee en uitvoering.

  • Opleiding: ICT opleiding of Industrieel Ingenieur
  • Ervaring in bedrijfsdomein: Industriële omgevingen (productie of logistiek): noodzakelijk
  • Als (lead) engineer Industrial IT binnen ons team werk je projectmatig mee aan het voorbereiden, installeren en inrichten van onze Industriële systemen.
  • Je zit samen met project managers en solution architecten en stemt af met techniekers en system engineers. Samen zorgen jullie voor de installatie en implementatie van de nieuwe toepassing. Daarvoor neem je ook regelmatig een kijkje op de werkvloer.
  • Na de installatie werk je voor de operationele aspecten nauw samen met onze buitenlandse IT-afdeling, die een groot deel van het dagelijkse beheer van de infrastructuur op zich neemt.
  • Naast projectwerk en operationeel werk verzorg je ook het ‘infrastructure lifecycle management’ van de Industriële systemen die aan jou toegewezen zijn. Je stelt daarvoor de nodige roadmaps op, in samenspraak met de interne partner, de leveranciers en de technische infrastructuurteams.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Aurriza Gosseye is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB309559

Account manager

Aurriza Gosseye
Brunel Belgium Mechelen
a.gosseye@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement