Engineer Energietechniek

PUB317606

About this role: Engineer Energietechniek

About this role: Engineer Energietechniek

Het team is samen verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de netten. Als projectverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor diverse projecten en stem je af met collega’s, met de aannemers en met opdrachtgevers.

Als engineer vertaal je de klantwensen binnen de kaders naar ontwerpen en ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit. Je inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en adviseert hen over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan. Vervolgens vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij jouw verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden. Tevens maak je een globaal netontwerp De volledige projectmap draag je tijdig over naar uitvoering. Je zorgt voor een vlotte doorstroming en een vlotte afsluiting van het project.

What you need to bring:

What you need to bring:

Om als Engineer Energietechniek aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in onderstaand profiel:

  • Je hebt een van de volgende opleidingen: hbo-opleiding richting de Energietechniek/ Elektrotechniek/ Civiele Techniek )
  • Verder heb je aantoonbare projectleider skills (must)
  • Ervaring in de ondergrondse infra (pre)

Benefits:

Benefits:

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal: The sky is not the limit

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Gijs Borkes is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB317606

Account manager

Gijs Borkes
Brunel Netherlands Utrecht
g.borkes@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement