Werktuigkundige

Noord Holland - Netherlands - Industry - Energy Power Plants - Operations & Maintenance - Vocational School

De installaties die jij bedient, ken je als je broekzak. Daarom ben je de aangewezen persoon om ze ook te onderhouden. Bovendien krijg je energie van energie, toch? In dat geval hebben we iets interessants voor je: een van onze grootste klanten, een energieleverancier, heeft plek voor een nieuwe Bedieningstechnicus/Werktuigbouwkundige.

Feel free to contact

Huub Sturkenboom, Account manager

Apply now

About this role

De functie van Bedieningstechnicus/Werktuigkundige is, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatiefunctie. Je bedient installaties, maar je sleutelt er ook aan. Omdat het gaat om een opdrachtgever die van veel markten thuis is, is het handig dat je verstand hebt van een paar soorten installaties in het energiecentrum. Denk bijvoorbeeld aan ketels, motorgenerators, koelinstallaties en gas- en stoomturbines.

Wat we precies met sleutelen bedoelen? Je verricht vooral onderhoudswerk en denkt mee over eventuele verbeteringen. Daarnaast bedien je de installaties dus, en wel aan de hand van het geautomatiseerde gebouwbeheersysteem. Verder verhelp je storingen aan technische installaties bij grote klanten van de opdrachtgever.

About you

Dat je een scherp technisch inzicht hebt, is logisch. Je hebt niet voor niets een mbo-opleiding (scheeps)werktuigbouwkunde of elektrotechniek gevolgd. Maar voor deze functie heb je nét iets meer nodig dan dat. Herken jij jezelf in deze lijst? Je hebt…

 • Aanvullende diploma's en kennis van geautomatiseerde systemen
 • Ervaring in een vergelijkbare functie
 • Een flexibele werkinstelling
 • Een BHV-diploma (dit is een dikke pre)

Lees ook: Vol energie- over de toekomst van duurzame energie.

What we offer

Wij sturen jou als Bedieningstechnicus/Werktuigbouwkundige natuurlijk niet met lege handen het werkveld in. Zo krijg je bij ons uiteraard een goed salaris, maar we werken ook met een interessante pensioenregeling. Daarnaast mag je bij ons uitgaan van verschillende kortingen, bijvoorbeeld op je persoonlijke verzekeringen en op sportieve uitjes.

Maar misschien vind je onze opleidingskansen wel het interessantst. Je volgt bij ons namelijk cursussen en trainingen die jou beter maken in je vak. Welke dat zijn, hangt af van jouw stip aan de horizon. Misschien vind je het lastig te bepalen waar jouw toekomst ligt. Je staat bij ons gelukkig niet alleen voor die keuze, want jouw vaste consultant denkt graag met je mee!

About us

Het bedrijf waar jij komt te werken gaat voor vooruitgang. En daarin heeft ze een heel belangrijk doel: binnen een afzienbare tijd moeten alle huishoudens en (staats)bedrijven af van fossiele brandstoffen. In die reis is het belangrijk dat er altijd professionals zijn op wie deze opdrachtgever kan bouwen als het gaat om de besturing, het onderhoud en de verbetering van de installaties van nu. En daar helpen wij van Brunel onze opdrachtgever graag mee. Wij gaan namelijk alleen voor de beste match tussen expert en bedrijf. En nu jij, zie jij de match tussen jou en deze organisatie wel zitten? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB236324
 • Location: Noord Holland
 • Market: Industry
 • hours per week: 38
 • Branch: Energy Power Plants
 • Education level: Vocational School
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Monday, December 2, 2019
Apply now

Feel free to contact

HS

Huub Sturkenboom

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 1588

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werktuigkundige - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to