Reliability Engineer

Zuid Holland - Netherlands - Industry - Energy Power Plants - Engineering & Design - Professional Bachelor

Wanneer presteren installaties optimaal, en voor hoe lang? Van die vragen maakte jij je werk. Als Reliability Engineer analyseer, onderzoek en test je onderhoudsmethodes net zolang tot jij jouw conclusies gegrond trekt. Op die manier halen alleen de beste strategieën jouw concept. Onderhoudsconcepten ontwikkelen in een energiecentrale in Rotterdam? Word Reliability Engineer bij Brunel!

Feel free to contact

Joost Bolsius, Account manager

Apply now

About this role

De betrouwbaarheid van machines en installaties staat in jouw vak centraal, en bij onze opdrachtgever is dat niet anders. Deze energiecentrale in Rotterdam staat vol met de nieuwste, beste en meest geavanceerde technische apparatuur. Dat levert goede resultaten op, maar over de prestaties op lange termijn is nog niet alles bekend. Daarom stel jij jezelf als Reliability Engineer steeds de vraag: Hoe kun je deze installaties het beste onderhouden? Jij streeft naar optimale prestaties voor zowel de korte als de lange termijn.

Ook zie jij toe op de te volgen protocollen in de centrale. Houdt iedereen zich aan de geldende wet- en regelgeving? Een slechte naleving hiervan heeft vrijwel altijd gevolgen voor de levenscyclus van installaties – en die installaties voelen toch een beetje als van jou. Als Reliability Engineer ben jij verantwoordelijk voor complete installaties, en daar steek je energie in ook. In de praktijk komt dat vooral neer op het opstellen van onderhoudsconcepten, -programma’s en –plannen. Waarin je natuurlijk álles meeneemt, van technische eisen tot en met specificaties.

Blind vertrouwen op OEM-gebaseerd onderhoud is overigens niets voor jou. Vooral bij nieuw aangeschafte installaties vraag jij je steeds af hoe dat alles dan werkt in déze plant. Iedere omgeving vraagt om zijn eigen aanpak, dus ieder concept dat jij opstelt is custom made. Tot slot bemoei jij je ook graag met de scope voor revisies, modificaties en projecten. Je doet waar je goed in bent, en bewijst jezelf hierin keer op keer. Op jou kan onze opdrachtgever bouwen!

About you

Het rotating domein komt altijd bij je terug. Equipment of alles eromheen, het lijkt alsof het jóú aantrekt, in plaats van andersom. Herkenbaar? Dit staat er als Reliability Engineer op jouw cv:

 • Je rondde een hbo-opleiding of hoger af richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Je deed al een aantal jaar ervaring op in de procesindustrie, met name gericht op onderhoud
 • Turbines zijn geen onbekend terrein voor je, net als grote elektriciteits- of energiecentrales
 • Je bent kundig in het uitdenken van concepten en acties voor zowel korte als lange termijn
 • Je bent analytisch, nauwkeurig en beheerst SAP, de Engelse en Duitse taal ruim voldoende

What we offer

Bij onze opdrachtgever aan de gang, maar er niet in dienst. Hoe dat zit? Nou, zoals bedrijven op jou kunnen bouwen, gunnen wij dat ook jou! En kom je als Reliability Engineer bij Brunel in dienst, dan nemen we dat behoorlijk serieus. Bijvoorbeeld door:

 • Jou een salaris te bieden waar je nou écht blij van wordt
 • Daar nog eens meerdere bonuskansen bovenop te doen
 • Een opleidingsbudget vrij te geven voor jouw ontwikkeling
 • Jou te laten profiteren van onze gunstige pensioenregeling
 • Toegang te geven tot ons complete internationale netwerk!

About us

Een half jaar in een grote energiecentrale, je dan een jaar uitsloven bij een MKB en vervolgens door naar een internationale speler in de industrie: bij Brunel kan het allemaal. Als internationaal detacheringsbureau geven wij onze Brunel-specialisten namelijk graag alle mogelijkheden binnen ons bereik. Omdat wij geloven dat je pas écht goed in jouw vak wordt als je jouw diepste carrièredromen najaagt. Kun je ergens niet pas goed in worden, als het je bovengemiddeld interesseert? Jouw dromen zeggen iets over jou, over wat je wil én kan. Dus met het naleven van die dromen zitten wij je allesbehalve in de weg. Integendeel, juist omdat wij weten wat het najagen van dromen, het opdoen van ervaring en het ontwikkelen van je skills waard is, zetten wij daar volledig op in. Als specialist bij Brunel kun je een leven lang leren! Zelf doen wij trouwens niet anders. Wat zeg je ervan, op elkaar bouwen? Solliciteer dan gelijk.

Summary

 • Publication: PUB242737
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Energy Power Plants
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, January 12, 2020
Apply now

Feel free to contact

JB

Joost Bolsius

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6226

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Reliability Engineer - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to