Onderhoudsmonteur

Noord Brabant - Netherlands - Industry - Energy Power Plants - Operations & Maintenance - Other

Als een geoliede machine beweeg jij je door de plant van je opdrachtgever. Je bent er Onderhoudsmonteur, en niet zomaar een: bij dit Nederlandse energiebedrijf smeer jij de installaties iedere dag zo glad als boter. Of alleen een piepend wiel olie krijgt? Zeker niet. Dankzij jouw strakke schema ga jij alle machines binnen de tijd af. Iets voor jou? Solliciteer en smeer!

Feel free to contact

Joost Bolsius, Account manager

Apply now

About this role

Bij dit energiebedrijf ben jij als Onderhoudsmonteur deel van – we hebben het niet zelf verzonnen – De Smeerdienst. Zoals de naam al aangeeft, stort jij je samen met de andere monteurs op het smeren van machines en installaties. Iets dat makkelijker lijkt dan het is, want zoveel machines als er in deze plant staan, zoveel methodes zijn er om deze te smeren. De wondere wereld van de geoliede machine... Gelukkig weet jij er alles van.

Een rotating equipment specialist als jij slaat niet zomaar aan het smeren. Jij werkt met smeerschema’s, smeervoorschriften, smeerprotocollen, smeersystemen en uiteraard – je moet ze toch ergens mee smeren – smeermiddelen. Oftewel: je monitort iedere installatie nauwkeurig voor een uiterst strikt toezicht op de kwaliteit. Al met al zorg jij er zo letterlijk voor dat alles op jouw afdeling gesmeerd loopt.

About you

Smeren is defecten weren, dat heb je de afgelopen jaren wel geleerd. Je brengt in elk geval al drie jaar door in de wereld van rotating equipment, en begrijpt daardoor het belang van een goed geoliede machine. En met een beetje geluk heb je ook een technisch mbo-diploma op zak, of heb je cursussen gevolgd over smeertechnieken.

Belangrijk is verder dat je affiniteit hebt met techniek, en je graag wil ontwikkelen in het vakgebied. Laat jij de boel bij onze opdrachtgever écht als gesmeerd lopen? Wie weet waar je dan over een jaar zit. Kijk maar eens naar ons aanbod…

What we offer

Een slecht vakman scheldt op zijn gereedschap. Het is een bekende uitspraak, maar wat doet een goed vakman dan eigenlijk? Als je het ons vraagt: die werkt veel samen met anderen, in elk geval aan het begin. Op die manier benaderen wij daarom ook jou als Onderhoudsmonteur. Wij werken samen met jou aan je carrière, en bieden je diverse handvatten voor jouw ontwikkeling, zodat:

 • Je opleidingen en cursussen kunt volgen zonder extra kosten te maken
 • Je handige certificaten behaalt en daarmee jouw cv een upgrade geeft
 • Je salaris stijgt naarmate jij je ontwikkelt en groeit in je vakgebied
 • Je bonussen gemakkelijker behaalt, waardoor je extra lang op vakantie kunt!

About us

Inmiddels weet je dat de ideale Onderhoudsmonteur voor deze rol aan de slag gaat bij De Smeerdienst. Logisch als dat je verder nog weinig zegt, machines smeren kun je immers overal. Iets meer informatie kan daarom vast geen kwaad. Onze Duitse opdrachtgever is al sinds 1898 helemaal thuis in energiewinning, oftewel de winning van gas en elektriciteit. Dan heb je gelijk al een beter beeld van wat voor machines jij straks zoal smeert. Van enorme silo’s tot en met smalle buizen, echt allerlei installaties kom je tegen in de centrales van dit bedrijf. Geen zorgen, jij hoeft als Onderhoudsmonteur niet helemaal naar Duitsland.

Het bedrijf heeft inmiddels verschillende dochterondernemingen, en is mede daardoor ook gevestigd in Oost-Europa, Engeland, België en Nederland. In Noord-Brabant is ‘ie gevestigd, de centrale waar jij straks misschien wel aan het smeren slaat. Een leuk weetje over deze plek? De klok in de centrale heeft een van de grootste wijzerplaten van de wereld. De wijzerplaat is zelfs voorzien van een laagje bladgoud! Als een ware techneut moet je die eigenlijk in levenden lijve aanschouwen… Lang genoeg gewacht? Solliciteer dan gelijk.

Summary

 • Vacancy number: PUB242747
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Energy Power Plants
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Sunday, January 12, 2020
Apply now

Feel free to contact

JB

Joost Bolsius

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6226

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Onderhoudsmonteur - Noord Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to