Elektrical Engineer

PUB289679

About this role:

About this role:

Voor een aantal Nederlandse opdrachtvers in de ondergrondse infra en energiesector is Brunel zoek naar een Elektrical Engineer in de Randstadregio. Ligt jouw passie binnen het Engineersvak en specifiek de aanleg van infrastructuren? Zodat je samen kan zorgen voor een veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag en morgen? Solliciteer dan nu!

Als Elektrical Engineer houdt je je bezig met de aanleg van infrastructuren ondergronds. Samen met je team leg je infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning en hoge- of lagedrukgas.

Als Engineer A werk je in een team met Projectmanagers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van de projecten. De werklocatie bevindt zich in de Randstad.

Jouw rol is de voorbereiding van complexe elektraprojecten. Als Engineer bereid je het project voor en plan je dit in van A tot Z. Daarnaast zorg je dat het project wordt uitgevoerd en maak je tekeningen waar nodig of vraag je vergunningen aan.

What you need to bring:

What you need to bring:

De Elektrical Engineer die wij zoeken heeft:

  • Mbo+ werk- en -denkniveau
  • Diploma van een technische opleiding
  • Relevante werkervaring met laag- en/of middenspanning is een zeer sterke pré (ervaring met 1 van deze domeinen is voldoende)
  • Kennis van ondergrondse infrastructureren, kabels/leidingen
  • Affiniteit met energiedistributie

Benefits:

Benefits:

Ook al werk je op de projectlocatie van onze opdrachtgever, als Engineer kom je bij ons in dienst. Bij Brunel dus! Dat houdt in dat je bij ons de zekerheid hebt van een contract en een salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring. En dat is niet alles. Je profiteert als Bruneller namelijk ook van een uitstekend secundaire arbeidsvoorwaardenpakket waarmee je onder andere kortingen scoort op cultureel en sportief gebied. Ook je verzekeringen regel je bij ons voordelig én wij zorgen er natuurlijk voor dat je een fijn pensioen opbouwt. Om je carrière te versnellen, kun je je bij ons door middel van training niet alleen ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar ook certificaten behalen waarmee je echt verder komt in jouw vakgebied.

Anything Else?

Anything Else?

Al meer dan 45 jaar brengt Brunel de beste specialisten in contact met de meest toonaangevende bedrijven. We begonnen in de Engineeringsbranche, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een detacheringsbedrijf dat ook actief is binnen de sectoren Finance & Risk, Legal, IT en Marketing & Communicatie. Ook qua landsgrenzen zijn we verder gaan kijken, want vandaag de dag werken we met meer dan 14.000 medewerkers vanuit wel 44 landen. En iedere dag weer zetten wij alles op alles om werk te maken van de carrières van onze specialisten. Werk maken van jouw carrière als Engineer Elektra - Aanleg/Engineer A? Solliciteer vandaag.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Nadine Salimans is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB289679

Account manager

Nadine Salimans
Brunel Netherlands Utrecht
n.salimans@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement