Software Engineer

Overijssel - Netherlands - Industry - Electronics - Embedded Software - Professional Bachelor

Wil jij theorie en praktijk combineren om professional te worden in de branche van de industriële automatisering? Wil jij een intensief traineeship industriële automatisering volgen? Wil jij carrière maken in de industriële automatisering met veel cursus- en opleidingsmogelijkheden? Reageer dan snel op onderstaande vacature!

Feel free to contact

Raymond van Diessen, Account manager

Apply now

About this role

Samen met verschillende opdrachtgevers binnen de branche van de industriële automatisering biedt Brunel een intensief traineeship aan. Dit in combinatie met een uitdagende baan bij een van deze opdrachtgevers. Je ontwikkelt jezelf op verschillende vlakken en creëert mogelijkheden om carrière te maken in de industriële automatisering met meteen een goed salaris en veel cursus- en opleidingsmogelijkheden.

Tijdens het traineeship krijg je veel inhoudelijke bagage om goed van start te kunnen gaan bij een van onze opdrachtgevers. Vooraf voer je meerdere gesprekken met voor jou geselecteerde opdrachtgevers om te bepalen welke opdrachtgever en functie het beste bij je past. Tijdens je inwerkperiode bepaal jij, samen met ons, welk individueel vervolgtraject we samenstellen.

Gekeken wordt hier naar bij welke opdrachtgever je werkt, wat voor een soort functie je uitoefent, op wat voor soort projecten je werkt en ook erg belangrijk, wat jij wilt en belangrijk vindt. Functies die je bijvoorbeeld kan uitoefenen zijn bijvoorbeeld die van: software engineer, application engineer, project engineer, site service engineer en service engineer.

About you

 • Afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in een van de volgende richtingen: Elektrotechniek, Technische Informatica, Natuurkunde, Mechatronica, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde, Toegepaste Natuurkunde of vergelijkbaar
 • Nieuw in de industriële automatisering
 • In het bezit van een rijbewijs

What we offer

Als trainee industriële automatisering gedetacheerd worden bij Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

De opdrachtgevers die meewerken aan dit traineeship zijn voornamelijk grote internationale organisaties. Deze opdrachtgevers zijn belangrijke ondernemingen in de procesindustrie, die voornamelijk werkzaam zijn binnen de gas- en olie-industrie, energieopwekking, (petro)chemische, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie.

Summary

 • Vacancy number: PUB203179
 • Location: Overijssel
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Embedded Software
 • Closing date: Monday, April 29, 2019
Apply now

Feel free to contact

RD

Raymond van Diessen

Account manager Brunel Netherlands Zwolle

+31 30 272 7453

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Software Engineer - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to