Site Manager

Zuid Holland - Netherlands - Industry - Electronics - Project Management & Services - Other

Gereedschap dat overal en nergens ligt, afzetlinten die net niet praktisch zijn opgehangen... Het zijn kleine dingen waar jij je altijd al aan hebt gestoord. Maar het zijn juist die kleine ergernissen waardoor jij bent uitgegroeid tot een manager die de grootste projecten aanpakt. Word Site Manager bij Brunel en breid je palet nog verder uit!

Feel free to contact

Lindsay van Heugten, Account manager

Apply now

About this role

Als Site Manager hoef jij je niet meer te storen aan zaken die te voorkomen zijn. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de opzet en inrichting van bouwplaatsen. Maar je zorgt er ook voor dat de mensen óp die bouwplaatsen zich optimaal inzetten, dat ze precies weten wat ze moeten doen en dat ze altijd beschikken over de juiste middelen.

Verder houd jij je bezig met alle processen rondom de Arbo- en VCA-wetgeving, wat ook betekent dat je de bouwplaats-procedures in kaart brengt en uitlegt aan wie er ook maar betrokken is bij deze processen. Verder houd je interne en externe partijen op de hoogte van de gang van zaken op de werkvloer en verzorg je de inspectieverslagen en de veiligheidsaudits.

Wat betreft de veiligheid: je becommentarieert en evalueert ook zo'n beetje elke Risico-inventarisatie en -Evaluatie die je onder ogen krijgt. Net als dat je alle documenten omtrent de werkplannen en de kwaliteit van het eindproduct grondig onder de loep neemt. En omdat je zo vaak 'on site' bent, ben je natuurlijk het eerste aanspreekpunt voor de klanten van de opdrachtgever.

About you

Klopt, je gaat aan de slag bij onze opdrachtgevers. Het gaat om een gigantisch Europees techbedrijf, dus je legt de focus op elektrotechniek. Voor jou geen probleem, want je hebt een mbo-opleiding in deze richting afgerond. Verder heb je minstens vijf jaar werkervaring, een VCA-VOL-certificaat en alle know-how wat betreft de NEN3140. En dat je voor elk probleem een oplossing vindt, is natuurlijk vanzelfsprekend.

What we offer

Uitgeleerd zijn, dat bestaat volgens ons simpelweg niet. Daarom krijg je bij Brunel toegang tot zo'n beetje elke denkbare cursus binnen je branche. Je hoeft hiervoor alleen maar aan te kloppen bij je vaste consultant, want die regelt alles voor je. Verder regelen we dat je...

 • Toegang krijgt tot interessante kennissessies
 • Kunt rekenen op een uitstekend salaris met bonuskansen
 • Voordeel krijgt op je zorgverzekering
 • Met korting naar culturele uitjes of de sportschool kunt
 • Gebruik kunt maken van een goede pensioenregeling

About us

Tien tegen één dat jij ten minste één apparaat van dit bedrijf in je huis hebt staan. Een televisie, bijvoorbeeld. Of een keukenmachine. Maar dat wil niet zeggen dat jij meewerkt aan de bouw van dit soort apparaten. Want maar weinig mensen weten dat dit bedrijf er ook voor zorgt dat je veilig door tunnels of over bruggen kunt rijden. Binnenkort werk jij zelfs aan deze laatste dienst mee, als het aan ons ligt. Klinkt goed, toch? Solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB238193
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Electronics
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Saturday, December 14, 2019
Apply now

Feel free to contact

LH

Lindsay van Heugten

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Site Manager - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to