Senior Projectmanager

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Industry - Electronics - Project Management & Services - Professional Bachelor

Jij hebt een scherpe visie op het verloop van projecten. Met zoveel ervaring in je vakgebied, is de meest onvoorziene situatie tegenwoordig zelfs voorspelbaar. Daarom is het nu tijd voor verrijking van je portfolio. Grote elektrotechnische projecten, waarvoor specifieke expertise vereist is. En aan expertise ontbreekt het jou absoluut niet! Dat bewijzen? Solliciteer als Senior Projectmanager bij Movares.

Feel free to contact

Eva Kubrichtova, Account manager

Apply now

About this role

Elektrotechnische projecten coördineren is zo eenvoudig nog niet. Op elk gebied gebeurt er altijd wel iets, en dat de gehele projectduur lang. Gelukkig weet jij daar inmiddels wel raad mee. Jij bespreekt vraagstukken met opdrachtgevers, controleert plannen en planningen op haalbaarheid en stelt zelf projecteisen op. En daar blijft het niet bij, want voor jou als Projectmanager ligt de focus op het team. Het motiveren, coachen, aansturen en inspireren van hen geeft jou nog altijd de meeste energie! Jullie brengen projecten tenslotte sámen tot stand, nietwaar?

Daarbij ben jij ook hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers, projectpartners en de Movares-directie. Samen met deze partijen kijk je regelmatig naar de optimalisatiekansen van projecten – en onderbouw je op zulke momenten gelijk jouw technische en strategische keuzes voor jouw projecten. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat, want hoe graag je partijen ook helpt, soms moet je voet bij stuk houden. Uiteindelijk verbind jíj alle verschillende partijen met elkaar. Zo halen jullie er zeker weten uit wat erin zit!

About you

Start je binnenkort als Senior Projectmanager bij Movares, dan heb je heel wat in huis. Want los van je (elektro)technische) hbo- of wo-diploma, bracht je jouw kennis van projectmanagement al ruim vijf jaar in de praktijk. Is dat niet het geval, maar dook je wel al minstens twee jaar in de aannemerswereld? Dan maak je evenveel kans. Verder:

 • Stuur je projecten aan volgens de principes van PRINCE2 en Lean
 • Beschik je over inhoudelijke kennis op het gebied van elektrotechniek
 • Heb je ervaring opgedaan bij ProRail, Rijkswaterstraat en/of aannemers
 • Kun je uitstekend levelen en schakelen met diverse teamleden en partners
 • Ben je zeer kwaliteits- en resultaatgericht – je haalt het onderste uit de kan

What we offer

Hoe belangrijk wij een goede projectuitvoering ook vinden, er is meer dan werk alleen. Daarom stimuleren wij ontspanning bij Brunel minstens evenveel als het waarmaken van ambities. Dat zie je ook terug in onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Je krijgt een eigen opleidingsbudget voor het realiseren van jouw wensen
 • Je krijgt een pensioenregeling, zodat je ook later zorgeloos kunt ontspannen
 • Je krijgt korting op allerlei culturele uitjes en sportscholen in het hele land
 • Je krijgt toegang tot allerlei evenementen en borrels van Brunel Engineering

Met onze primaire arbeidsvoorwaarden zit het overigens ook wel goed. Zo krijg je als Senior Projectmanager niet alleen een riant salaris, maar ook 36 vakantiedagen per jaar! Niet verkeerd, toch?

About us

Bij Movares gaan ze altijd voor de beste oplossing voor iedereen: voor opdrachtgever, klant, medewerker en eindgebruiker. Dat klinkt wellicht logisch, maar dat is het niet per se. Wat Movares zo uniek maakt is de liefde voor het vak die je echt óveral in het bedrijf terugziet. Iets dat dus ook weer terugkomt in de betrokkenheid richting externe partijen en gebruikers – en dus in de beste oplossingen voor iedereen! Maatwerk en out-of-the-box denken is wat Movares kenmerkt, en wat je dan ook in alle gerealiseerde werken terugziet. Je zou zelfs kunnen zeggen dat deze pijlers de basis vormen voor de bijzondere dynamiek bij het bedrijf. Want die is er, beamen de Movares-professionals! Wij kunnen dus met zekerheid zeggen dat de medewerkers hier liefde voor hun vak, én voor het bedrijf hebben. En dat is naar ons idee toch wel de beste omgeving die je je als nieuwe werknemer kunt wensen. De bedrijfsdynamiek bij Movares zelf ervaren? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB240936
 • Location: Utrecht
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, January 3, 2020
Apply now

Feel free to contact

EK

Eva Kubrichtova

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8010

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior Projectmanager - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to