Projectcoördinator

Noord Holland - Netherlands - Industry - Electronics - Project Management & Services - Professional Bachelor

Een plan voor een nieuwe brug of sluis? Dat is nog maar het begin, denk je neutraal. Het gaat jou om de realisatie ervan! Als Projectcoördinator laat jij het verloop van een project natuurlijk niet aan het toeval over. Sterker nog: je weet in week één van een project al hoe je een plan waarmaakt. Herkenbaar? Solliciteer gelijk!

Feel free to contact

Julia Wiggers, Account manager

Apply now

About this role

De variatie in je werk begint al bij je werkplek. De ene week zit je geregeld op kantoor, de andere ben je steeds de hort op. Vanaf je bureaustoel, of vanaf locaties van je opdrachtgevers, monitor je steeds de voortgang van het project. Dat doe je op ieder vlak: van het verifiëren van ontwerpen tot en met het toezien op materiaal- en techniektoepassing. Kortom: kosten, uitvoerbaarheid, kwaliteit… jij coördineert het hele pakket.

Naast die coördinerende rol heb je ook een uitvoerende. Als Projectcoördinator is het namelijk ook jouw taak om het projectkwaliteitsplan (PKP), Arbo- en milieubeleidsplan en de Taak-risico Analyse (TRA) juist op te stellen. Projectleden baseren daar immers grotendeels hun acties op. En los van het opstellen van alle plannen, offertes en managementsystemen, stel je je natuurlijk op als een ware leider. Een goede Projectcoördinator vindt namelijk precies die juiste balans tussen aansturen, bijsturen en motiveren.

About you

Bij jou is een goed gesprek niet zomaar een goed gesprek. Nee, jij zorgt er altijd voor dat iedere partij er beter uitkomt. Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende lagen binnen een organisatie, en weet ook slecht nieuws tactisch te brengen. Door jouw analytisch vermogen, weet je daar vaak toch nog een positieve draai aan te geven. Daarbij zijn ad en hoc je tweede en derde naam!

Verder heb je goede kennis van:

 • Het milieuzorgsysteem, kwaliteitszorg, tekensystemen, materialen en toepassingen
 • Wet- en regelgeving rondom arbeidsomstandigheden en arbeidstijden
 • Plannen! Planningspakketten en -technieken zijn je dan ook niet onbekend
 • VCA VOL – bij voorkeur ben je gecertificeerd – en veiligheidseisen op terreinen
 • MS Office en projectgerelateerde softwareapplicaties, zoals bijvoorbeeld Asana

What we offer

Als Projectcoördinator houd je al genoeg in de gaten. Wel zo fijn als je niet óók nog je pensioen en dergelijke zelf moet regelen, toch? Start je aan dit project, dan is het volgende vast voor je geregeld:

 • Een riant salaris met meerdere interessante bonuskansen
 • Die pensioenregeling dus, alvast voor later – met lage premiebijdrage
 • Opleidingsmogelijkheden (lees: certificaten) binnen je vakgebied
 • Begeleiding door een vaste Brunel-consultant tijdens het hele project
 • Korting op onder andere verzekeringen, sportscholen en musea

About us

Onze van oorsprong Franse opdrachtgever helpt klanten met het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van installaties. Een hele mond vol, maar dit bedrijf speelt dan ook op meerdere vragen in. Waar ze oorspronkelijk klein begonnen, zich enkel focusten op de elektrische installaties in metrostations, breiden ze langzaam maar zeker uit. Inmiddels zijn de activiteiten zelfs opgesplitst in zes specialisaties! Met trots kan de Nederlandse vestiging zich nu één van de grotere multitechnische dienstverleners van ons land noemen. En trots zijn wij ook, want vanaf de zijlijn kijken wij toe hoe onze Brunellers hier prachtig werk leveren in de weg naar globalisering, duurzaamheid en digitale transformatie – dé drie onderwerpen waar dit bedrijf zich momenteel op richt. Onze opdrachtgever gaat daarom verdiepen, verbreden en versterken. Hoe ze dat doen? Onder andere door jou aan te nemen, natuurlijk! Solliciteer nu.

Summary

 • Vacancy number: PUB238536
 • Location: Noord Holland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Monday, December 16, 2019
Apply now

Feel free to contact

JW

Julia Wiggers

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 38 337 5227

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectcoördinator - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to