PLC Programmeur

Friesland - Netherlands - Industry - Electronics - Engineering & Design - Professional Bachelor

De goede basis, iemand moet ‘m neerzetten. En met de modernste technologieën, praktische kennis en juiste omgeving, moet jou dat als PLC Programmeur zeker lukken. Zelfstandig software schrijven? Easy peasy. Zet jou in een ruimte met de juiste tools en je levert de PLC-software die de klant vraagt. Misschien zelfs meer dan dat.

Feel free to contact

Sophie Rutten, Account manager

Apply now

About this role

In het noorden van ons land, ten westen van Heerenveen, staat jouw opdrachtgever niet stil – en dat is nog zacht uitgedrukt. Industriële automatisering, daar focust hij zich op. Het is de toekomst, maar om het succesvol in te zetten moet elk element staan als een huis. En hoe anders lopen processen foutloos dan met de juiste software? Juist. Software die jij schrijft, ontwerpt, documenteert én structureert. Jij bent diegene die besturing en visualisering mogelijk maakt, en wel met PLC (Programmable Logic Controller) apparatuur.

Je werkt hieraan voor allerlei doeleinden, wat werkelijk zo ver gaat als tot transportbanden en weegsystemen aan toe. Voor elk apparaat moet immers passende software beschikbaar zijn. Daarvoor gebruik je natuurlijk je kennis van methodieken, maar jouw karakter en houding zeggen minstens net zoveel. Want stel je de juiste vragen… dan krijg je de juiste antwoorden. Hoeven we jou niet te vertellen – je doet niet anders – maar toch.

About you

We hebben het hier niet bepaald over ‘zomaar’ programmeren. Als PLC Programmeur voor deze opdrachtgever, moet je echt een flink cv hebben – geloof ons, anders wordt het werk knap lastig. Check daarom even of het volgende erop voorkomt:

 • Een hbo-diploma richting Industriële Automatisering, Mechatronica of vergelijkbaar
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Siemens software (STEP7/TIA Portal)
 • Kennis van onder andere Siemens S5/S7, Scada en Allen Bradley
 • Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal
 • Een VCA Basis diploma – een VCA Vol diploma is een pre
 • Je woonplaats is ergens in Noord-Nederland – wel zo handig qua reistijd
Is dit allemaal op jou van toepassing ? Dan hopen wij dat je dat je daarnaast een flinke dosis ambitie hebt, servicegericht bent, goede communicatieve vaardigheden hebt en – last but not least – van reizen houdt! Wat? Jazeker, voor deze functie trek je regelmatig de grens over. Die grenzeloze ambities worden ineens wel heel letterlijk zo.

What we offer

Jouw grenzeloze ambities niet alleen letterlijk de grens overbrengen, maar ook figuurlijk 100% inzetten op succes. En wel met het opleidingstraject van Brunel! Want als je bij onze opdrachtgever aan het werk gaat, treed je bij ons in dienst. Dat betekent voor jou een hoop voordelen, zoals bijvoorbeeld die opleidingen. Want wat dacht je bijvoorbeeld van je VCA Vol? Of misschien werk je wel liever aan je soft skills, ook nuttig in jouw vak. We pushen natuurlijk niets, maar weet dat we je alle tools willen geven.

En natuurlijk blijft het niet bij opleiding alleen. Je kunt sowieso rekenen op een fijn contract – met alle essentials vertegenwoordigd. Een passend maandsalaris dus, een pensioenregeling, diverse kortingen en nog veel meer. Borrels en uitjes ja, dat ook, en extra’s die nog niet vastliggen… Niet omdat we er nog niet uit zijn, maar omdat we geloven dat jij zelf het best weet wat je wil. Daarom bespreken we die in een persoonlijk gesprek!

About us

Die nuchtere, ondernemende Friese mentaliteit komt wel terug bij jouw opdrachtgever. Waar een wil is, is een weg; niet opgeven, maar gaan. Al ruim 10 jaar zetten zij zich gedreven in voor industriële automatisering, voor zowel de food als de non-food sector. En er zullen vast nog vele jaren volgen, want steeds vaker gaan ook zij de grens over. Bij Brunel mogen wij hun instelling wel, hun gedrevenheid en nuchtere kijk op zaken; zeker als de sfeer ook goed is! En dat schijnt nou precies het geval te zijn… Daarom vertrouwen wij jou graag aan hen toe. Wat zeg je ervan, werken in ‘it bêste lân fan ’e ierde’? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB192665
 • Location: Friesland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, February 15, 2019
Apply now

Feel free to contact

SR

Sophie Rutten

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9710

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching PLC Programmeur - Friesland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to