Manufacturing Engineer

Almelo - Overijssel - Netherlands - Industry - Electronics - Engineering & Design - Professional Bachelor

Wanneer is een technisch ontwerp goed, haalbaar én maakbaar? Een goede techneut houdt van een uitdaging, maar stelt veiligheid wel graag voorop. Dat kan nog best lastig zijn… Als Manufacturing Engineer help jij daarom met het vinden van een goede balans tussen beide doelen. Je begeleidt technici van begin tot eind in al hun processen! Spreek jij praktisch in DFM, DFA en FMEA? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Luuk Brummelhuis, Account manager

Apply now

About this role

In dit technische bedrijf in Almelo ontwerpen en sleutelen de technici wat af. Innovatieve designs voor defensie, meetoplossingen voor de industrie en testsystemen voor de luchtvaart, ze ontwikkelen het allemaal. Dat maakt jouw rol als Manufacturing Engineer zeer divers. Je treedt namelijk op als hét technisch geweten voor meerdere productieprocessen in dit bedrijf.

Vanuit de Lean-methode pak je dat efficiënt aan: je communiceert effectief met stakeholders en verbetert continu processen. Daardoor zijn dubbele controles overbodig: first time right. Ook bedenk en implementeer je zelf technische oplossingen. Mede daarom is kennis van DFM, DFA en FMEA een must! Als Manufacturing Engineer neem jij deel aan al deze processen. Het zijn namelijk dé processen waarmee je potentiële problemen voorkomt.

Of het nu een nieuw of bestaand product betreft, jij zorgt ervoor dat het productieproces ervan optimaal verloopt. En dat vraagt om meer dan operationeel en technisch inzicht. Als Manufacturing Engineer in dit bedrijf begeleid je bovendien meerdere Engineers. Sterker nog, je traint ze zelfs uitvoerig! Je gelooft in het belang van kennisdeling en zet dat keer op keer in.

About you

Je bent een ervaren techneut die weet hoe je stakeholders overtuigt. Kritisch en nauwkeurig als je bent, zie je geen procesonderdeel over het hoofd. Dat maakt je een gewaardeerd Manufacturing Engineer met wie bedrijven graag samenwerken. Daarbij:

 • Beschik je over een hbo- of wo-diploma van een technische studie
 • Begeef je jezelf al minimaal drie jaar in een technische productieomgeving
 • Heb je affiniteit, en bij voorkeur ook ervaring met elektronische producten
 • Geeft teamwork je energie; je herkent en erkent ieders unieke kwaliteiten
 • Is productontwikkeling bij voorkeur al een tijdje niets nieuws meer voor je

What we offer

Voor de productieprocessen van onze opdrachtgever heb jij straks de touwtjes in handen. Een grote verantwoordelijkheid, wat vraagt om een bijpassend aanbod. Wist je dat je als Manufacturing Engineer bij Brunel in dienst treedt? Jouw contract geeft je onder andere recht op:

 • Een riant salaris en diverse bonuskansen
 • Een fijne pensioenregeling met lage premiebijdrage
 • Een opleidingsbudget om jezelf mee te ontwikkelen
 • Een vast aanspreekpunt bij Brunel Engineering
 • Een heleboel kortingen en exclusieve uitnodigingen

About us

Het succes van dit Amerikaanse bedrijf blijft niet bepaald onopgemerkt: in bijna iedere technische deelsector kom je onze opdrachtgever wel tegen. Altijd een stap voor zijn, is het doel van dit bedrijf, en dat neemt het zeer serieus. Deze techneut verbindt de nieuwste technologieën aan de grootste machines, dit bedrijf brengt de slimste oplossingen tot leven. Onze opdrachtgever is een partner voor eenieder die gelooft in kwaliteit en voor iedereen die durft verder te kijken dan de standaard mogelijkheden. Dit bedrijf creëert steeds nóg slimmere en nóg betere oplossingen dan er al zijn, geheel custom-made. Dankzij de analytische en gedreven specialisten in dit bedrijf beïnvloedt onze opdrachtgever zo langzaam maar zeker de wereld van de technologie. En wie weet wat straks nog meer… Bij dit bedrijf aan de slag gaan? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB240952
 • Location: Almelo
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, January 3, 2020
Apply now

Feel free to contact

LB

Luuk Brummelhuis

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 53 478 6022

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Manufacturing Engineer - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to