Engineer E&I

Overijssel - Netherlands - Industry - Electronics - Engineering & Design - Professional Bachelor

Het bouwen van een brug vraagt al om vakmanschap op zich. Maar een beweegbare brug? Dat vraagt pas écht om specialisme. Als Engineer E&I voor dit project in regio Zwolle, is dat precies waar jij je op richt: het realiseren van beweegbare bruggen en sluizen. Het elektrotechnische gedeelte is trouwens precies datgene wat jou in beweging brengt. Ook bewegen? Solliciteer nu!

Feel free to contact

Julia Wiggers, Account manager

Apply now

About this role

Als Engineer E&I maak je in feite de vertaalslag van de klantwensen naar de daadwerkelijke uitvoering. Je bent daarvoor voornamelijk zelf bezig met ontwerpen, met behulp van EPLAN of AutoCAD. Is dat niet het geval, dan controleer je in elk geval de ontwerpen van anderen. Voor dit project ben je namelijk betrokken bij het gehele bouwtraject, van de acquisitie tot en met de inkoop en uitvoering.

Daarvoor rapporteer je jouw bevindingen regelmatig aan de Projectmanager, bijvoorbeeld over de voortgang en kwaliteit. Als Engineer E&I is het namelijk ook jouw taak om projectrisico’s vast te stellen, en bij voorkeur te minimaliseren. Uiteraard aan de hand van de aangegeven (wettelijke) eisen, zodat de uitvoering vervolgens op rolletjes loopt. Want uiteindelijk is dat het waar je het uiteindelijk voor doet: de realisatie van die beweegbare bruggen en sluizen.

About you

Dat je de klantwens buitengewoon goed vertaalt, heeft natuurlijk te maken met inlevingsvermogen, kennis en ervaring. Een deel daarvan leerde je tijdens je hbo-studie (Elektrotechniek, Mechatronica, Installatietechniek of vergelijkbaar), een deel in de praktijk – waar je ook al minimaal 3 jaar werkervaring opdeed. Daardoor weet je wel raad met het volgende:

 • 3D tekenprogramma’s (EPLAN, AutoCAD), Systems Engineering (IEC 15288) en NEN 1010, 3140 en-60204
 • Bouwvoorwaarden UAV (Uniforme Administratieve Voorwaarden) en UAV-GC (Geïntegreerde contracten)
 • Het voeren van zakelijke gesprekken op verschillende niveaus – ook in het Engels, zowel in woord als geschrift

What we offer

Op welke plek je als Engineer E&I ook terechtkomt, bij Brunel gaat het nooit ten koste van je zekerheid. Verschillende projecten geven uitdaging, natuurlijk, maar een vast salaris en pensioenregeling zijn daarbij wel zo fijn, nietwaar? Hier kun je als Engineer E&I bij Brunel sowieso op rekenen:

 • Interessante bonuskansen voor een nóg rianter salaris
 • Korting op verzekeringen, sportscholen en culturele centra
 • Opleidingen en trainingen in jouw vakgebied op kosten van Brunel
 • Flexibele extra opties, zoals voor het kopen van meer vrije dagen

About us

Met maar liefst 600 vestigingen en 46.500 man sterk heeft onze opdrachtgever behoorlijk wat invloed. Invloed op de gehele engineeringssector, waarvoor dit bedrijf installaties ontwerpt, ontwikkelt, installeert én onderhoudt. Het is soms moeilijk te geloven hoe bescheiden dit bedrijf begon. Honderd jaar terug in de tijd richtte onze opdrachtgever zich namelijk slechts op de Franse metrostations, om daar de elektrische installaties te plaatsten en te onderhouden. En als inmiddels gespecialiseerd technisch bedrijf blijft deze opdrachtgever nog steeds vasthouden aan die kernkwaliteit: elektrische installaties innovatiever en duurzamer maken. Topics die, zeker anno 2019, met de dag relevanter worden. Want hoe maak je een installatie eigenlijk duurzaam? Het is niet voor niets, dat dit bedrijf Engineers zoekt met een vooruitstrevende mindset. En die heb jij, toch? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB238538
 • Location: Overijssel
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, December 16, 2019
Apply now

Feel free to contact

JW

Julia Wiggers

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 38 337 5227

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Engineer E&I - Overijssel

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to