Design Engineer

Zuid Holland - Netherlands - Industry - Electronics - Engineering & Design - Other

Je wil mechatronische apparatuur ontwerpen. Elektronische goederen, die je gaandeweg ziet transformeren van 2D-schetsen tot 3D-objecten. Als Design Engineer bij een groot elektrabedrijf is the sky the limit. Jij zet daar je analytische blik, creativiteit en oog voor detail tegelijkertijd in! Ready to design? Solliciteer.

Feel free to contact

Lindsay van Heugten, Account manager

Apply now

About this role

In het designteam van dit elektrabedrijf staan de Engineers voor flinke uitdagingen. Ze ontwikkelen mechatronica, wat een hoop processen vereist. Jij als Design Engineer versterkt dat team op een breed gebied. Je ontwerpt niet alleen technische onderdelen, maar houdt ook rekening met contractspecificaties, regelgeving en kwaliteitseisen. En dat vereist scherpte. Soms besteed je namelijk ook delen uit aan externe partners, waardoor je minder zicht hebt op de voortgang.

Als Design Engineer ontwerp je in CAD-tools, zowel in 2D als 3D. En daarin heb je veel vrijheid. Dat betekent overigens niet dat je alles maar op eigen houtje doet. Je werkt in projecten, dus het is belangrijk dat je jouw teamleden overal in meeneemt. Hoe kijken zij er tegenaan, hebben ze nog suggesties? Jullie gaan altijd voor het hoogst haalbare, en dat lukt samen beter dan alleen.

About you

Kennis van CAD-tools is voor deze rol een must, dat zal je niet verbazen. Kennis van elektronische producten, contracten, ontwerpcodes en kwaliteitseisen eveneens. Je deed die kennis onder andere op door:

 • Een mbo- of hbo-opleiding Werktuigbouwkunde
 • Ervaring met technisch ontwerpen in CAD-tools
 • Werkervaring binnen de engineeringssector
 • Engineerings-kennissessies, meet-ups, workshops
Je Engels is trouwens onberispelijk, zowel in woord als geschrift. In deze internationale omgeving komt dat je namelijk wel van pas!

What we offer

Je neemt als Design Engineer nogal wat rollen op je. Die van ontwerper, stakeholdermanager, fact checker… Oftewel: er wordt nogal wat van je gevraagd. Je krijgt daar een fijn salaris met bonuskansen en een voordelige pensioenregeling voor terug. Daarbij word je bij ons niet alleen beloond, maar ook door ons gesteund. Bijvoorbeeld door:

 • Het faciliteren van diverse soft-skill trainingen
 • Het bekostigen van passende vakopleidingen
 • Te sturen op jouw carrièrewensen en -doelen
 • Een flexibel contract voor variatie in projecten

About us

Dit internationale elektrabedrijf gaat sinds kort een nieuwe kant op: duurzaamheid staat nu veel meer centraal. Denk nog niet gelijk: ‘weer zo’n verhaal over duurzaamheid’. Onze opdrachtgever pakt het namelijk weer anders dan de meeste bedrijven. ‘Want als je de toekomst van je bedrijf een duurzame draai wil geven, hoe blijf je dan ook wereldleider?’, stelde dit elektrabedrijf zichzelf een poos geleden de vraag. Het antwoord vatten ze samen in drie woorden: elektrificeren, automatiseren en digitaliseren. Wie duurzaam én winstgevend wil zijn, moet inzetten op technologie. En laat dat nu net zijn waar onze opdrachtgever om geroemd wordt. Natuurlijk is verduurzamen alsnog niet eenvoudig, en de strategie bestaat dan ook uit veel meer details. Welke dat precies zijn, en wat voor effect dat op jou heeft? Dat ontdek je als je solliciteert. Reageer nu!

Summary

 • Vacancy number: PUB239669
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Electronics
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, December 30, 2019
Apply now

Feel free to contact

LH

Lindsay van Heugten

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Design Engineer - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to