Electrical Engineer

PUB301119

About this role:

About this role:

Voor een opdrachtgever van ons in Noord Nederland, actief als multidisciplinaire systeem integrator met de focus op industriële automatisering, zijn wij opzoek naar een Electrical Engineer. Met ruim 200 betrokken en deskundige medewerkers biedt deze projectorganisatie sinds 1971 automatiseringsoplossingen binnen de proces- en maakindustrie. Zij hebben ruime ervaring in de branches Metaal, Voeding, Marine & Offshore, Chemie & Farmacie, Energie en Machinebouw. Een hoogwaardig kwaliteitssysteem conform CSIA en gedegen projectmanagement maken EKB een betrouwbare partner.

Als Electrical Engineer verzorg je de communicatie met de klant en ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het ontwerp en de werkvoorbereiding. Tevens draag je de verantwoordelijkheid voor het beheren van de projectdocumentatie, bewaking van het budget, de uitvoering volgens planning. Je maakt CAE ontwerpen, selecteert de juiste materialen, ondersteunt in het opstellen van calculaties en je stelt het basis veiligheidsplan op.

What you need to bring:

What you need to bring:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4, richting Elektrotechniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis en ruime aantoonbare ervaring in Eplan P8;
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die daarnaast pro-actief is;
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL diploma;
 • Je hebt kennis en ervaring in projectmatig werken;
 • Ervaring in de industriele automatisering is een pré;
 • Ervaring met 60204 safety is een pré;
 • Uiteraard heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Benefits:

Benefits:

Als Electrical Engineer treedt je in dienst bij Brunel Engineering. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Anything Else?

De Brunel Maintenance Community geeft je toegang tot een uniek ecosysteem van thought leaders en start-ups: het Maintenance Excellence Centre. Vanuit dit ecosysteem biedt Brunel je een uniek opleidingsprogramma en stellen wij beginnende en ervaren professionals in staat zich aantoonbaar door te ontwikkelen binnen branches als Lifescience, Infra en Energie en te specialiseren in het maintenance vakgebied. Zo ontwikkel je en denk je mee met complexe ontwikkelingen in dit snel veranderende vakgebied.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Niels Boelens is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB301119

Account manager

Niels Boelens
Brunel Netherlands Groningen
n.boelens@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement