Electrical Engineer

PUB284693

About this role:

Voor een van onze opdrachtgevers in Friesland zijn wij op zoek naar een ervaren Electrical Engineer.

Als Electrical Engineer maak je deel uit van de afdeling Manufacturing Technology Engineering. Dit complete engineering team, bestaande uit 11 medewerkers, is verantwoordelijk voor het ondersteunen en continue verbeteren van ons product en het productie proces op het werkgebied van Mechanical Engineering, Electrical Engineering en Process Engineering.

De technische kennis van het team is hoog en zeer actie gericht wat ook nodig is om de slagvaardigheid in het productieproces te kunnen waarborgen. Vanwege de toename aan werkzaamheden op het werkgebied Electrical Engineering en om de afdeling van onze opdrachtgever naar een nog hoger niveau te brengen zijn we op zoek naar een ervaren Electrical Engineer!

Als Electrical Engineer houd je je bezig met het oplossen van (complexe) electrical & electronical gerelateerde problemen van systemen die reeds in productie zijn genomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het reduceren van de kostprijs van systemen die reeds in productie zijn genomen en werkt hierbij nauw samen met de Value Engineer.

Kernactiviteiten zijn onder andere:

 • Identificeren van significante value cost down-mogelijkheden
 • Uitvoeren van root cause-analyses
 • Oplossen van kwaliteitsproblemen en implementeren van verbeteringen
 • Systemen geschikt maken voor serieproductie (DFA)
 • Uitwerken van tekeningen in geautoriseerde systemen (geavanceerde CAD-tools + PDM)

What you need to bring:

 • Je rondde een opleiding op (minimaal) hbo-niveau af richting Elektrotechniek
 • Je hebt kennis van Mechatronica
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent bekend met UL-, CSA-, CE- en RoHS-vereisten
 • Je hebt bewezen ervaring bij het oplossen van elektrisch gerelateerde problemen
 • Daarnaast heb je ervaring met elektromechanische regelsystemen, motorbesturingssystemen, stroomverdeling, elektronica, embedded control, elektrische aandrijvingen en sensoren
 • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift

Benefits:

Als Electrotechnisch Engineer gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met zo'n 14.500 medewerkers.

Brunel Engineering heeft zich gespecialiseerd in detachering van technische specialisten met hbo-/wo-werk- en -denkniveau. Specialisten die met hun kennis en ervaring een concrete bijdrage leveren aan de bedrijfsuitoefening voor diverse opdrachtgevers in de (non-)profit sector. De sectoren waar Brunel Engineering zich in begeeft zijn hightech, productie, bouw/infra en industrie. Daarnaast besteedt Brunel Engineering veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Hier werk van maken? Solliciteer vandaag nog!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Niels Boelens is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB284693

Account manager

Niels Boelens
Brunel Netherlands Groningen
n.boelens@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement