Digital Marketeer

PUB316806

About this role:

About this role:

Go digital or go home: jouw motto als het gaat om Digital oplossingen, inspiratie en kennis. Jij vervult een voorbeeldfunctie voor de Marketing-collega’s in je team en bent een gesprekspartner op niveau voor zowel jouw opdrachtgevers als voor de Digitale Leiders in je netwerk. Alles wat je aandacht geeft, groeit. En alles wat groeit, groeit beter en sneller met de juiste aandacht. Lijkt het jou wel wat om het digitale speelveld van diverse organisaties te vergroten? Als Digital Marketeer maak je het waar!

Disruptie, exponentieel, innovatie: in vrijwel ieder gesprek over digitale groeidoelstellingen komen deze woorden voorbij. Voor jou niets nieuws, want het een staat niet los van het ander. Sterker nog, voor exponentiële groei heb je innovatie nodig en een bedrijfscultuur die bereid is tot disruptie. Hier kom jij als ervaren (Digital) Marketingprofessional in beeld.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het formuleren van een visie, die garant staat voor het verwezenlijken van groeidoelstellingen. Naast een sterke visie en een rugzak vol best practices ben jij als Growth Hacker ook nog eens hands-on en weet je door middel van diverse experimenten te valideren en te invalideren. Want zodra je eenmaal helder hebt op welke punten er verbetering of versnelling nodig is, dan zorg je ervoor dat je de juiste specialisten aanhaakt om de stap van visie naar executie te zetten.

Je draait al een tijdje mee in de wereld van Digital Marketing & Communicatie, bent actief binnen meerdere digital communities en onderhoudt contact met diverse stakeholders. Daarnaast ben je een actieve netwerker die net zo graag events en meet-ups bezoekt als mede-organiseert. Kortom, je bent een inspirator voor zowel klant/opdrachtgever, kandidaat als collega!

What you need to bring:

What you need to bring:

Ben jij klaar voor de volgende stap in je Digital Marketing-carrière? Check dan of je jezelf herkent in het volgende profiel:

 • je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • overtuigingskracht en natuurlijk leiderschap zijn je middle names;
 • je hebt het in je om de commerciële slagkracht van je opdrachtgever te vergroten;
 • je hebt al wat sporen verdiend binnen Digital Marketing;
 • (bijvoorbeeld bij een bureau, scale-up of A-merk);
 • je werkte al minstens 1 jaar bij een corporate organisatie;
 • de combinatie van planmatig werken en ondernemen bevalt je wel.

Benefits:

Benefits:

Terwijl jij je richt op het realiseren van bedrijfsdoelstellingen, richten wij ons op jouw persoonlijke groeidoelstellingen. Zo heb je bij Brunel je eigen consultant, die altijd voor je klaarstaat. Werken bij Brunel betekent de vrijheid om je eigen succes vorm te geven, dus wij vertellen je niet wat je moet doen, maar helpen je om te groeien. Hiervoor hebben we uiteraard allerlei tools in huis zodat jij je kunt ontwikkelen tot de expert die jij wil zijn. Bij Brunel Digital Marketing & Communicatie kom je terecht in een community van ambitieuze en leuke collega’s die het verschil willen maken en successen samen vieren. Daarnaast bieden we ook:

 • een goed salaris met diverse bonuskansen;
 • flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract;
 • de mogelijkheid om thuis te werken;
 • een op maat gemaakt opleidingsprogramma;
 • een tablet en smartphone van de zaak;
 • kennisontwikkeling: masterclasses en communities over Digitalisering & Innovatie.

Lees ook: Pionieren als Marketeer.

Anything Else?

Anything Else?

Wat het realiseren van groeidoelstellingen betreft, zit het vanaf dag één wel goed bij Brunel. Waar oprichter Jan Brand in 1975 een tijdelijke baan regelde voor een collega-ingenieur, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, actief in wel meer dan 40 landen! En we willen blijven groeien, zodat ook onze specialisten en onze opdrachtgevers kunnen blijven groeien.

De expertise en de drive van onze Digital Specialisten worden ingezet bij toonaangevende opdrachtgevers als ABN AMRO, Philips en KPN. Of het nu gaat om een project op het gebied van Online Marketing, Agile, Social Media, Digitale Proposities, Design & UX, Programmatic Advertising, Growth Hacking, het optimaliseren van omnichannel klantcontactkanalen, het ontwikkelen van klantwaardemodellen of Customer Journey Mapping, voor onze specialisten geldt: hoe groter de uitdaging, des te meer kans op groei. Ook groeien? Solliciteer vandaag.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Jamie Plug is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB316806

Account manager

Jamie Plug
Brunel Netherlands Amsterdam
j.plug@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement