Devops Engineer

PUB322368

IT specialists

About this role: Devops Engineer

About this role: Devops Engineer

Ben jij een DevOps Engineer met ervaring in Agile en kennis van automatisering? Ben jij goed in het onderhoud, beheer en verdere ontwikkeling van diverse ontwikkelplatformen? Solliciteer nu en kom terecht in een uitdagende organisatie waarin je jezelf kunt ontwikkelen!

Binnen verschillende projecten kom je in een team te werken waar je samen met je collega’s bezighoudt met het ontwikkelen, beheren, automatiseren en optimaliseren van oplossingen die het fundament zijn voor de business. Zo zul jij samen met je team voor verschillende van onze opdrachtgever(s) de basis zijn voor hun bestaan.

Als DevOps Engineer ben jij van veel toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever(s). Zo ben je namelijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen in hoog tempo van technologische oplossingen. Tevens zijn je team en jij verantwoordelijk voor het beheer van de opgeleverde functionaliteiten, dragen jullie zorg voor het ontwerp en implementatie, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en nog veel meer.

Daarbij heb je een sterke drive om samen met je team constant processen te automatiseren en te optimaliseren. Je houdt zeker niet van stil zitten en bent altijd bezig met het analyseren van de oplossingen om zo problemen te voorkomen of verbeteringen uit te voeren. Dit doe je in nauwe samenwerking met de operators en de klant.

Je voelt je als een vis in het water wanneer je in een team werkt want zo zorg je ervoor dat niet alleen jij je ontwikkeld maar ook je team. Zo geef je elkaar coaching, trainingen en feedback waardoor iedereen vooruit kan.

Word Devops Engineer bij Brunel!

What you need to bring:

What you need to bring:

Ben jij toe aan deze stap als DevOps Engineer bij onze opdrachtgever(s)? Dan herken je jezelf vast en zeker in onderstaand profiel:

  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante vak certificering;
  • De werkmethodieken DevOps en Agile/Scrum;
  • Kennis van CI/CD Pipelines & Containertechnologie;
  • Specifieke kennis omtrent Azure Devops of toch opensource?

Benefits:

Benefits:

Als Devops Engineer gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen.

Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Joey de Vries is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB322368

Account manager

Joey de Vries
Brunel Netherlands Rotterdam
joey.de.vries@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement