DevOps Engineer

PUB293943

About this role:

Bent jij een (ervaren) Development Engineer en heeft het programmeren (Java) en het werken met nieuwe technologieën je interesse gewekt? Wil je werken in een leuke, snel veranderende omgeving? Zoek dan niet verder, want je zou onze nieuwe collega kunnen zijn binnen de Document & Records Management (DRM) teams van van een internationale financiële dienstverlener.

Werk mee aan het DRM-platform van onze opdrachtgever!

DRM is onderdeel van de afdeling Enterprise Content Management (ECM). Binnen het ECM-domein wordt de klantcommunicatie van circa 6 miljoen klanten gestroomlijnd en digitaal gearchiveerd. DRM levert functionaliteiten die door afdelingen in de hele bank (ook internationaal) worden gebruikt en voldoet tegelijkertijd aan de wetgeving, zoals de nieuwe AVG/GDPR.

Binnen DRM zijn er op dit moment verschillende belangrijke activiteiten om mee bezig te zijn. Je werkt aan technologie zoals het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java, het werken met MongoDB, Elastic of Nuxeo. Maar ook het afstemmen met onze stakeholders over hoe gebruik te maken van onze diensten is erg belangrijk.

Onlangs is men begonnen met het migreren van alle componenten naar Azure, een spannende en uitdagende migratie. Tegelijkertijd ga je actief in gesprek met stakeholders over de aansluiting op ons platform en over de migratie van hun huidige klantdocumenten. Interactie met verschillende partijen in de hele organisatie. Innoveren, experimenteren en helpen bij het opzetten van nieuwe technologieën, structureren en organiseren van code op een manier die het duurzaam en gemakkelijk te actualiseren maakt. Het ECM-domein is momenteel een van de topprioriteiten van het uitvoerend comité bij onze opdrahctgever. Daarom liggen er voor jou als DevOps Engineer unieke kansen voor innovatie en verandering!

Jouw werkomgeving zal bestaan uit een klein team (6-9 personen) dat werkt in een Agile omgeving. Men werkt samen met een Indiaas partnerbedrijf. Je werkt dus in een internationaal team van Indiase en Nederlandse collega's. Hier kun je met de nieuwste technologische oplossingen werken in het hart van de organisatie, in constante samenwerking met alle business lines. Dit alles gebeurt in een informele sfeer met veel ruimte voor plezier. Fouten maken is prima, zolang men er maar open over is en ervan leert.

What you need to bring:

Zoals je ziet, hebben we bepaalde verwachtingen. In het ideale geval voldoe je aan allemaal. Als dat niet zo is, maar je voelt dat je kunt groeien, zijn we ook erg geïnteresseerd om je te ontmoeten!

Vereiste vaardigheden:

 • Sterke Java- en IT-vaardigheden, zoals Service Oriented Architecture/Web Services - REST, Markup
 • Talen zoals XML en JSON, ervaring met JIRA, SonarQube, Fortify, Jenkins en GIT
 • Je bent op de hoogte van de laatste open source-ontwikkelingen in je vakgebied
 • Je bent bekend met Cloud-ontwikkeling, bij voorkeur Azuurblauw
 • Je bent in staat om niet alleen oplossingen te suggereren en te ontwerpen, maar deze ook direct in de praktijk te brengen door ze te ontwikkelen
 • Je hebt een verkennende mindset, op zoek naar nieuwe ontwikkelingen
 • Een opleiding in Informatica, Informatiekunde, Econometrie, Wiskunde of Informaticagerelateerde gebieden
 • Hbo-werk- en -denkniveau en vloeiend in de Engelse taal
 • En natuurlijk, onnavolgbare tafelvoetbal- en/of pingpongvaardigheden...

Benefits:

Als DevOps Engineer gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Je kunt bij ons rekenen op:

 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma
  Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat, en later ook
 • Collectiviteitskortingen op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen
 • Kortom, bij Brunel kun jij je dromen en ambities waarmaken en je carrière een boost geven

Anything Else?

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Marketing & Communicatie, Engineering, IT, Finance & Risk, HR, Legal, HR, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s vanuit 44 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar het allerbeste in kan worden.

Brunel Marketing & Communicatie is een van de businesslines van Brunel. De MarCom-consultants houden zich bezig met het uitgebreide project- en vacatureportfolio van opdrachtgevers. Deze gerenommeerde opdrachtgevers bevinden zich in de meest uiteenlopende branches. Van FMCG tot banken en verzekeraars, en van industrie tot energie en telecom. Wij onderhouden hechte relaties met onze opdrachtgevers, zodat we weten wat er speelt en wat de perspectieven zijn.

Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Emmily Lasut is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB293943

Account manager

Emmily Lasut
Brunel Netherlands Amsterdam
e.lasut@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement