DevOps Engineer

PUB291920

IT specialists

About this role: DevOps Engineer

About this role: DevOps Engineer

Ben jij die engineer die bijna alle vragen rondom het Microsoft Cloud platform kan beantwoorden of toch liever voor de Opensource oplossing kiest? Het toepassen van powershell, Bash of Python scripts is voor jou eerder normaal dan een uitzondering. Daarnaast weet je verschillende componenten van Azure en/of AWS te configureren of toch de hybride oplossing?

Via Brunel kom je namelijk in contact met de meest uiteenlopende bedrijven; stuk voor stuk opdrachtgevers die vooruit willen. En daar kan hun cloud-omgeving niet bij achterblijven. Jij vormt samen met jouw collega's de cloud in een toekomstbestendige omgeving en kom je makkelijk tot antwoorden op innovatieve vraagstukken op het gebied van Cloud en security.

Samenwerken is in jouw functie trouwens het sleutelwoord. Want jij weet veel, maar jouw team als geheel weet nog veel meer. Jullie staan tevens in voor de beschikbaarheid, de toekomstbestendigheid en het functioneren van alles wat ook maar een beetje met de cloud te maken heeft: van de server tot de applicaties.

What you need to bring:

What you need to bring:

In deze teams wordt vandaag behoorlijk scrum gewerkt of je komt liever zelfs te werken in een DevOps team. Je brengt jouw informatie dan ook helder over en neemt beslissingen liever vandaag dan morgen. Zonder te overhaasten, uiteraard. Verder heb je minstens 2 jaar relevante werkervaring. Net als het volgende rijtje. Je hebt namelijk ook ervaring met:

  • De werkmethodieken DevOps en Agile/Scrum
  • Kennis van CI/CD Pipelines & Containertechnologie
  • Specifieke kennis omtrent Microsoft technologie of toch opensource?

En ben je in het bezit van de relevante certificaten Dan is dat mooi meegenomen. Maar je kunt ze ook via ons halen! Ook als Young professional.

Benefits:

Benefits:

Inmiddels is Brunel al bijna vijfenveertig jaar actief als detacheerder. Wat we in die jaren hebben geleerd? Onder andere dat stilstand hetzelfde is als stagnatie. Al helemaal in jouw branche. Je hebt een programma nog niet onder de knie, of er is al een nieuwe versie van uitgebracht. Wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date blijft, en wel door je toegang te geven tot alle cursussen die je voorbereiden op de toekomst. Hiervoor werken we samen met de meest gerenommeerde opleidingsinstituten binnen de IT-sector, zodat we zeker weten dat je les krijgt van the finest of the finest.

Verder wordt je salaris natuurlijk afgestemd op wat je kent en kunt. Dat salaris kun je trouwens aanvullen, want je krijgt verschillende bonuskansen! En omdat we willen dat je optimaal gebruik kunt maken van deze financiële voordelen, regelen we ook nog dat je korting krijgt op tickets voor culturele uitjes, je sportschoolabonnement en je zorgverzekering. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze voordelige pensioenregeling…

Anything Else?

Anything Else?

Je bent goed in wat je doet en je weet wat je nodig hebt om nóg meer te groeien als Devops engineer. Uitdagende opdrachtgevers, om maar eens wat te noemen. Daar kan Brunel je wel mee helpen. Want doordat wij al zo’n tijd actief zijn als detacheerder, hebben we inmiddels een mooie schare aan vaste opdrachtgevers. Onder andere overheidsinstanties, dus. Jouw impact bij deze organisaties -en we overdrijven niet- is groots. Want bedenk eens wanneer jij voor het laatst een volle dag níet in aanraking bent geweest met de overheid. Juist. Dus, toe aan verantwoordelijkheid? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Robin van Cleef is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB291920

Account manager

Robin van Cleef
Brunel Netherlands Rotterdam
r.van.cleef@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement