DevOps Engineer

PUB284471

About this role:

Ben jij een ervaren DevOps Engineer met kennis van Linux? Ben jij goed in het automatiseren van complexe processen? Word jij enthousiast van het vooruitzicht van het werken in een Cloud-omgeving? Brunel biedt jou uitdagende projecten in Cloud-omgevingen!

Als DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van Cloud-omgevingen én vervul je een adviserende rol richting klanten met betrekking tot optimale inrichting van hun Cloud-omgevingen. Daarnaast plan en realiseer je diverse IT-projecten zoals migraties en verbetertrajecten.

Ook analyseer en los je complexe problemen op. Je initieert, definieert, test en documenteert technische oplossingen, standaarden en designs op het gebied van de Cloud-infrastructuur. Het software-ontwikkelteam kan rekenen op jouw ondersteuning. Je werkt samen met directe collega's uit je eigen team maar ook met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals Software Development.

What you need to bring:

  • Minimaal 5 jaar Open Source-kennis en ervaring in een Enterprise-omgeving
  • Diepe en huidige kennis van het Cloud-platform
  • Configuratiebeheer met Puppet of Chef
  • Software-ontwikkeling door middel van Shell, Perl, Python en/of Ruby
  • Ervaring met VMware, KVM en/of Xen virtualisatie
  • Je bent analytisch, flexibel en kunt goed werken in teamverband
  • Goede communicatieve vaardigheden

Benefits:

Als DevOps Engineer gedetacheerd worden door Brunel betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

De afdeling waar jin aan de slaag gaat, bouwt self services waarmee klanten op eenvoudige wijze complexe infrastructuur-functies kunnen bedienen. Denk daarbij aan Cloud IaaS-diensten en aanvullende managed-diensten als OS, back-up, firewall services, monitoring, application deployment, databases. De platformen onderliggend aan de managed services worden aangestuurd door middel van API’s. Automatisering is het uitgangspunt, zowel in het software-ontwikkelproces als in beheerprocessen van de infrastructuur. In 2 Scrum-teams werken we aan de ontwikkeling van software die het voor klanten mogelijk maakt om op eenvoudige wijze complexe cloud-infrastructuurfuncties te bedienen. Ontwikkelaars van bovengenoemde software werken in DevOps-optstelling nauw samen met de technisch beheerders. Daarbij zijn de technisch beheerders verantwoordelijk voor beheer en meedenken/-helpen bij doorontwikkeling van cloud-omgevingen. Richting klanten vervul je een proactieve adviesrol. Op het gebied van optimalisatie van cloud-infrastructuuromgevingen, gebruik van specifieke technologieën en tooling, en security rekenen klanten op jouw kennis en expertise. Werkzaamheden worden zoveel mogelijk tijdens kantooruren gepland, maar het kan voorkomen dat er werkzaamheden buiten kantoortijden plaatsvinden. Ook hebben alle medewerkers periodiek waakdienst. Is dit de uitdaging die jij als DevOps Engineer zocht? Solliciteer dan vandaag nog.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Glenn Verhoeve is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB284471

Account manager

Glenn Verhoeve
Brunel Netherlands Amsterdam
g.verhoeve@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement