Data Analist

PUB325034

IT specialists

About this role: Data Analist

About this role: Data Analist

Zonder data-driven mindset kun je het tegenwoordig wel vergeten, als bedrijf. Geen gevoel kan immers op tegen de snoeiharde feiten waar data ons inzicht in kan geven. Al is het natuurlijk van belang dat die feiten écht snoeihard zijn. Data definiëren, classificeren en positioneren bij een Nederlandse grootbank? Solliciteer als Data Analist in regio Amsterdam.

Willekeurige cijfers zeggen zoveel als losse letters: helemaal niets. Als Data Analist plaats jij daarom ieder cijfer in de juiste context. Wat is je X, wanneer zijn resultaten betrouwbaar? Je doel is om waardevolle info te halen uit iedere rapportage. Deze bank in Amsterdam biedt financiële diensten aan voor meerdere doelgroepen, die gekaderd worden door allerlei maatstaven. En klanten krijgen pas akkoord op hun aanvraag als ze zéker binnen de kaders vallen.

Die kaders zijn uiteraard gebaseerd op data. Of klanten daarbinnen vallen meet je dus op dezelfde manier. Aan de hand van data-analyses achterhaal je bijvoorbeeld of iemand een risico vormt voor de bank of niet. En natuurlijk waar eventuele (financiële) kansen liggen voor deze bank. Verder houd je altijd een oogje in het zeil wat betreft (krediet- en distributie-)overeenkomsten en GDPR. Je houdt van overzicht, dat is een snoeihard feit.

What you need to bring:

What you need to bring:

Zelfs de meest willekeurige cijfers vertaal jij nog naar feitelijk resultaat. Je bent een Data Analist die zelfs ‘the human factor’ nog in data inzichtelijk maakt (je weet wel, X-data). Zeker omdat je:

 • Ruime data-ervaring hebt – jaren tellen niet, je niveau wel;
 • Zowel beschikt over een Azure- als Power BI-certificaat;
 • Elke Azure-variatie kent (Analysis Service, SQL, DevOps);
 • Thuis bent in Python, SSAS (Server Analysis Services) en SAS;
 • Kennis hebt van kredietverlening – inclusief wet- en regelgeving.

Benefits:

Benefits:

Natuurlijk kunnen we zeggen dat ons aanbod grotendeels afhangt van jouw wensen. Is zo, maar daarvan loop jij nog niet echt warm. Je wil weten waar je zeker weten op kunt rekenen, als Data Analist bij Brunel. Klopt? Reken in elk geval op:

 • Een passend salaris en verschillende bonuskansen;
 • Een jaarlijks opleidingsbudget voor vakcursussen;
 • Een pensioenregeling met lage premiebijdrage;
 • Een minimum van 26 vakantiedagen per jaar;
 • Een heleboel korting op allerlei (culturele) uitjes.

Anything Else?

Anything Else?

Het is alweer bijna 45 jaar geleden, dat Brunel-oprichter Jan Brand werk maakte van mensen verbinden. Letterlijk werk maakte! Als Engineer met een sterke interesse in mensen was hij óm toen hij voor het eerst iemand koppelde aan een project. Hij ontdekte een talent in zichzelf dat hem meer waard was dan engineeren – en dat zei wat. In de jaren die volgde, liep de teller op. Wist je dat we inmiddels in 35 landen actief zijn? Meer dan 10.000 specialisten kunnen zich Bruneller noemen! Ook wij geloven trouwens in data-driven, maar wel met een kleine kanttekening. Onze bedrijfscultuur en persoonlijke werkwijze kunnen we alleen laten zien. Die zelf ervaren? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Emmily Lasut is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB325034

Account manager

Emmily Lasut
Brunel Netherlands Amsterdam
e.lasut@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement

Other people also browsed through