Conversie Specialist

PUB312247

About this role:

About this role:

Nieuwsgierig van aard was je altijd al; ook als kind wilde je al het naadje van de kous weten. Logisch dus dat je gekozen hebt voor een werkveld waarin je deze nieuwsgierigheid naar hartenlust kunt inzetten. Doe jij graag onderzoek naar bijvoorbeeld welke microcopy het beste werkt en kijk je dan ook meteen naar de kleur en de plaatsing van een button of banner? Solliciteer direct!

Als Conversie Specialist ben je iedere dag bezig met het optimaliseren van de customer journey voor de gehele funnel. Je doet dit op interim basis op locatie bij onze opdrachtgevers. Dat betekent dat je de ene keer voor een aantal maanden gedetacheerd wordt bij een bekende bank, en vervolgens voor minimaal een half jaar aan de slag gaat met een project bij bijvoorbeeld een grote telecom-organisatie.

Dankzij jouw expertise en je handigheid met Google Analytics breng je knelpunten in de funnel van de online customer journey van de opdrachtgever al snel in kaart. Vervolgens bedenk je welke optimalisaties je (via A/B-testing) kunt inzetten om zowel bereik, bezoek, respons als conversie te verbeteren.

Nieuwsgierig als je bent, zorg je ervoor dat je altijd goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Is er iets nieuws qua tooling of zijn er ineens extra mogelijkheden op het gebied van optimalisatietechnieken? Dikke kans dat jij er een early adopter van bent, als je al niet tot de groep van de innovators behoort.

What you need to bring:

What you need to bring:

Werk maken van jouw Marketing-carrière samen met Brunel? Dan:

 • Heb je een Marketing-gerelateerde achtergrond
 • Werkte je al zo’n 5 jaar binnen een (commerciële) digitale omgeving
 • Waarbij je je al 3 jaar bezighield met analytische taken
 • Laten wij ons verrassen door jouw track record in de e-commerce!

Benefits:

Benefits:

Bij Brunel kun jij als interim Conversie Specialist rekenen op:

 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist te ontwikkelen
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma
 • Korting op collectieve verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied
 • Een boost voor je carrière

Anything Else?

Anything Else?

Op detacheringsbasis werken bij Brunel biedt jou de mogelijkheid om je expertise in te zetten bij diverse (cross industry) topbedrijven. Terwijl jij er als Conversie Specialist voor zorgt dat de commerciële resultaten van onze opdrachtgever(s) continu geoptimaliseerd worden, doen wij er alles aan om jouw Marketing-carrière te optimaliseren.

Hoe we dat doen? We leren je graag goed kennen, zodat we weten waar jouw kwaliteiten, ambities en eventuele ontwikkelpunten liggen. Vervolgens bekijken we samen met jou welk project/welke opdrachtgever daar goed op aansluit.

We kijken ook vooruit. Want als Marketeer is het de bedoeling dat je altijd kort op de bal speelt, om het zo maar te zeggen. Heb je behoefte aan een verdiepende SEO-training? Of ben je benieuwd wat ervoor nodig is om de ESS-tool die je gebruikt verder uit te bouwen? Wat je wens ook is, deel’m met ons. Wij zijn benieuwd!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Jamie Plug is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB312247

Account manager

Jamie Plug
Brunel Netherlands Amsterdam
j.plug@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement