Consultant Brunel Engineering Groningen

PUB280049

About this role:

Jouw radar is ingesteld op verkoopsignalen. En met jouw sociale skills is het voor jou een eitje om contact te leggen met de juiste mensen, mensen voor wie jij iets kunt betekenen. Heb je ook nog veel interesse in Engineering? Pak dan deze kans: we zoeken nog een Consultant Engineering voor onze locatie in Groningen.

Als Consultant Engineering zit je niet bepaald vast aan je bureau. Natuurlijk werk je veel vanuit kantoor, maar minstens zo vaak ben je op locatie bij opdrachtgevers. Lunches, presentaties, het incidenteel bijwonen van vergaderingen: jij draait er je hand niet voor om. Persoonlijk contact staat namelijk centraal bij Brunel. Want zo kom je er het beste achter wat er speelt bij de opdrachtgever en hoe Brunel hierbij kan helpen.

In deze positie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen portefeuille. Die vul je tot de nok toe met opdrachtgevers die vooruitstrevend zijn in de wereld van de bouw en infra branche. Maar je bent net zo goed verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een netwerk aan specialisten die tot de absolute top van hun vakgebied behoren. Doordat je hen regelmatig spreekt, weet je precies wat ze kunnen en wat hun potentieel is. En daardoor kun je hen regelmatig verrassen met nieuwe, uitdagende opdrachten!

Het team waar je als Consultant in terechtkomt, focust zich op opdrachtgevers in de sector Bouw en Infra. De collega’s zijn stuk voor stuk, commercieel, ondernemend en ambitieus. Herken je jezelf hierin en krijg jij er energie van om samen met je team resultaten te bereiken en hier zelf ook het voortouw in te nemen? Dan maken we graag kennis met je!

What you need to bring:

Ben je enthousiast geworden over deze functie en wil je aan de slag als consultant Engineering? Dan staat jou een mooie werkplek op ons kantoor in Zwolle te wachten. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Neem dan snel contact op.

  • Je hebt hbo- werk- en –denkniveau
  • Je beschikt over minimaal 1-4 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B
  • Commerciële vaardigheden zijn een pré
  • Je bent enthousiast, daadkrachtig en sociaal vaardig

Benefits:

Voor wat hoort wat. Jij neemt jouw expertise mee, en wij zorgen voor een salaris dat daarbij past. Bovendien krijg je bij ons een laptop, smartphone en auto van de zaak. En je maakt kans op interessante bonussen! Verder regelen wij dat je korting krijgt op de sportschool, culturele uitstapjes, verzekeringen en je pensioenpremie. En ook wat betreft jouw professionele groei gaan we niet over één nacht ijs. Je volgt namelijk van meet af aan een op maat gemaakt opleidingstraject dat wordt verzorgd door gerenommeerde instituten.

Anything Else?

Kijk niet raar op als je op kantoor een collega hoort praten over hoe onze locatie in Houston bepaalde zaken aanpakt, of als jouw leidinggevende een call voert in vloeiend Duits. We werken namelijk vanuit 44 landen over de hele wereld en daar zijn we trots op! We waren nooit zo groot geworden als we niet elke dag enkel en alleen gingen voor de beste match tussen professional en bedrijf. En hierin ben jij een onmisbare schakel. Dus. Stap jij in de wereld van Brunel? Solliciteer direct!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marloes Bergsma is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB280049

Account manager

Marloes Bergsma
Brunel Netherlands Groningen
m.bergsma@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement