Constructeur

PUB313681

About this role:

About this role:

Wat vind je, is het tijd om mee te werken aan écht spraakmakende en prijswinnende projecten? Hoe ingewikkelder de constructiepuzzel, hoe beter? Dan zit er maar één ding op: solliciteer op de functie van Constructeur!

Als Constructeur bij onze opdrachtgever werk je aan toonaangevende, complexe en integrale bouwwerken zoals de Schiphol Terminal of het House of Delft. Vanuit het integraal advies ga je aan de slag met het constructief ontwerp.

Je maakt de berekeningen van beton- en staalconstructies in de ontwerp- tot en met realisatiefase. Je onderhoudt nauw contact met de modelleurs en ontwerpers, met de architect en met de aannemer.

Bij deze opdrachtgever kun je in een team aan grote projecten werken, maar ook in een zelfstandige rol kleinere projecten oppakken. Ieder project is uniek en vraagt om creatieve en innovatieve oplossingen om tot een bouwbare constructie te komen. Met deze uitdaging zul jij je dus geen moment vervelen!

What you need to bring:

What you need to bring:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting TUE Bouwkunde of TUD Civiele Techniek
  • Maar een hbo-opleiding constructieve vervolgopleiding kan natuurlijk ook
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het berekenen van maakbare beton- en staalconstructies in gebouwen
  • Je houdt van een stevige uitdaging op constructief gebied, maar vindt het geen probleem om af en toe met wat repeterende constructies aan de slag te gaan
  • Je bent in het Engels net zo communicatief vaardig als in het Nederlands
  • En je bent natuurlijk klantgericht, adviesvaardig en gedreven
  • Verder ben je altijd op zoek naar nieuwe technieken en ontwikkelingen

Benefits:

Benefits:

Wist je dat Brunel al meer dan veertig jaar actief is in de Engineeringswereld? Met die ervaring weten we inmiddels wel hoe we jou kunnen laten groeien, zelfs al ben je aan de slag op de locatie van de opdrachtgever. Namelijk door samen met jou na te gaan welke cursussen jij nodig hebt om nog meer te excelleren, en door jou de final say te geven over je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Verder kun je uiteraard rekenen op een goed salaris, diverse bonuskansen en korting op onder andere je zorgverzekering, je pensioenpremie en je sportschoolabonnement!

Anything Else?

Anything Else?

Dat goede mensen aan de slag gaan bij bedrijven waar hun kennis echt tot zijn recht komt. Inmiddels hebben we bij Brunel een techniek ontworpen waarmee we dit doel elke dag weer behalen. Wat die techniek is? Tja, wij geven onze winning formula natuurlijk niet zomaar prijs. Dat doen we pas tijdens ons kennismakingsgesprek. Ga er hoe dan ook vanuit dat je op de werkvloer vaak collega-Brunellers tegenkomt! En die zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren. Van HR tot Legal en van Marketing & Communicatie tot alle hoeken van het Bank- en Verzekeringswezen. Klopt, wij houden onze horizon graag breed. Want alleen zo lukt het ons om zoveel mogelijk professionals én bedrijven te helpen met het najagen van hun dromen. Iets voor jou? Dan is de volgende stap voor jou. Solliciteer!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Rémon Roeleveld is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB313681

Account manager

Rémon Roeleveld
Brunel Netherlands Rotterdam
r.roeleveld@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement