Constructeur

PUB313670

About this role:

About this role:

Ben jij een gedreven constructeur en heb jij enkele jaren ervaring met (gebouw)constructies? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij een bijdrage leveren aan complexe, geprezen ontwerpen? Reageer dan nu!

Als Constructeur ben jij verantwoordelijk voor het controleren en adviseren van ontwerpen en berekeningen. Je schakelt nauw met collega's, architecten en leveranciers en bent daarnaast verantwoordelijk voor het begeleiden van junior tekenaars en constructeurs. Je neemt actief deel aan ontwerpteams en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.

What you need to bring:

What you need to bring:

  • TU of HBO niveau Bouwkunde
  • Diploma van de Betonvereniging is een pré
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als constructeur bij een ingenieurs- of adviesbureau
  • Passie voor het constructeursvak
  • Proactieve en intitiatiefrijke werkhouding
  • Communicatief vaardig en in staat om multidisciplinair te denken

Benefits:

Benefits:

Als Constructeur gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Anything Else?

Je gaat werken in het topsegment van gebouwconstructies bij een toonaangevend ingenieursbureau. Onze opdrachtgever adviseert en ontwerpt passende constructies voor complexe tranformaties en nieuwbouw- en verbouwprojecten in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan uitdagende projecten voor scholen, aannemers, universiteiten en projectontwikkelaars.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Rémon Roeleveld is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB313670

Account manager

Rémon Roeleveld
Brunel Netherlands Rotterdam
r.roeleveld@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement