Compliance Officer

PUB319668

About this role:

About this role:

Imagoschade is het grootste risico voor de bedrijfscontinuïteit. Als Compliance Officer adviseer jij de stakeholders bij onze opdrachtgever daarom over compliance en de naleving van de wet- en regelgeving daaromtrent. Een belangrijke en verantwoordelijke functie, want een stabiel en betrouwbaar imago is key voor ieder bedrijf. Hier werk van maken? Solliciteer direct.

Als Compliance Officer bij onze opdrachtgever houd jij je bezig met het beoordelen van risico’s. Je hebt hierbij niet alleen een signalerende functie, je zorgt ook voor correcte vastlegging en een goede inschatting van de impact van deze risico’s. Vervolgens ga je met de business in gesprek om tot een actieplan te komen, dat je weer afstemt met je leidinggevende.

Wat betreft de uitvoering van het actieplan, houd je altijd rekening met de eventuele consequenties van je advies in relatie tot het gematigde risicoprofiel van de bank. Aangezien je dit goed afgaat, fungeer je ook als vraagbaak op het gebied van compliance (CDD) wet- en regelgeving in een brede context. Daarnaast spreekt het vanzelf dat je erop toeziet dat steeds de juiste afdelingen (waaronder Operational Risk Management) zijn aangesloten. Een goede samenwerking is belangrijk!

What you need to bring:

What you need to bring:

Wil jij samen met Brunel werk maken van jouw carrière als Compliance Officer? Dan is het belangrijk dat je jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Je hebt wo- werk- en denkniveau (Nederlands Recht, Bedrijfskunde, Psychologie, Criminologie);
 • Je hebt kennis van (inter)nationale financiële markten en toezichthouders, (inter)nationale compliance wet- en regelgeving en jurisprudentie betreffende financiële producten en diensten;
 • Je bent bekend met Agile, Scrum, verandermanagement en risicobeoordeling;
 • Je bent analytisch ingesteld en kunt ook tijdens complexe processen snel schakelen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.

Benefits:

Benefits:

Je gaat als Compliance Office aan de slag bij onze opdrachtgever, maar komt bij ons in dienst; en dat heeft zo zijn voordelen! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Een aantrekkelijk salaris dat meegroeit naarmate jij je ontwikkelt;
 • Korting op verzekeringen en een gunstige pensioenregeling;
 • Diverse bonusopportunity’s en meerdere opleidingsmogelijkheden;
 • Uitnodigingen voor events, interactives en gezellige borrels door Brunel Finance & Risk;
 • Korting op de bioscoop, het theater en je sportschoolabonnement.

Anything Else?

Anything Else?

Brunel Finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van zowel Young Professionals als ervaren vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken onderhouden wij goede relaties met alle gerenommeerde financiële spelers in de branche, met wie we jou graag in contact brengen! Onze kernwaarden zijn terug te zien in onze deelname en sponsoring van de Volvo Ocean Race, namelijk ambition, teamwork and operational excellence. Tot slot: navigate the future! Interessant & herkenbaar? Kom aan boord; wij maken graag kennis met je!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Bram Siebelink is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB319668

Account manager

Bram Siebelink
Brunel Netherlands Amsterdam
b.siebelink@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement