Cloud Architect

PUB291917

About this role:

About this role:

Je bent goed in wat je doet en je weet wat je nodig hebt om nóg meer te groeien als Architect Cloud Infrastructuur. Uitdagende opdrachtgevers, om maar eens wat te noemen. Daar kan Brunel je wel mee helpen. Want doordat wij al zo’n tijd actief zijn als detacheerder, hebben we inmiddels een mooie schare aan vaste opdrachtgevers. Onder andere overheidsinstanties, dus. Jouw impact bij deze organisaties -en we overdrijven niet- is groots. Want bedenk eens wanneer jij voor het laatst een volle dag níet in aanraking bent geweest met de overheid. Juist. Dus, toe aan verantwoordelijkheid? Solliciteer direct.

Je gaat als Architect Infrastructuur aan de slag bij bijvoorbeeld een grote overheidsinstelling. Je bent hier verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van de Technische architectuur binnen de organisatie. Hierbij maak je gebruik van je kennis van TOGAF en ArchiMate en van je ervaring met cloud-concepten en DevOps-oplossingen. Uiteraard zorg je ervoor dat het werk van je team altijd is afgestemd op de rest van de business en je let erop dat de technische implementaties soepel verlopen.

Samen met je teamgenoten sta je in voor een continue doorontwikkeling van jullie werk. Want achterhaalde IT-infrastructuren zijn natuurlijk waardeloos. Je draagt daarnaast steeds vernieuwende ideeën aan en bent niet vies van een beetje verantwoordelijkheid als deze ideeën groen licht krijgen. Voor jou een eitje, want door je ervaring met (Hybride) Cloud weet je precies in welke kaders je moet denken.

What you need to bring:

What you need to bring:

Natuurlijk ben jij als Architect Infrastructuur niet van gisteren. Sterker nog: je hebt al minstens wat ervaring. Verder heb je het volgende op zak:

  • Minimaal HBO Diploma
  • Ervaring met technische infrastructuur
  • Kennis van frameworks als TOGAF en ArchiMate*
  • Ervaring met AWS en/of Azure cloud en DevOps
  • Brede kennis van IaaS, PaaS en SaaS
  • Veel communicatieve skills**
  • Je gevoel voor leiderschap

* Het liefst heb je zelfs al de nodige certificaten.

** Zodat je adviezen helder overkomen.

Benefits:

Benefits:

Inmiddels is Brunel al bijna vijfenveertig jaar actief als detacheerder. Wat we in die jaren hebben geleerd? Onder andere dat stilstand hetzelfde is als stagnatie. Al helemaal in jouw branche. Je hebt een programma nog niet onder de knie, of er is al een nieuwe versie van uitgebracht. Wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date blijft, en wel door je toegang te geven tot alle cursussen die je voorbereiden op de toekomst. Hiervoor werken we samen met de meest gerenommeerde opleidingsinstituten binnen de IT-sector, zodat we zeker weten dat je les krijgt van the finest of the finest.

Verder wordt je salaris natuurlijk afgestemd op wat je kent en kunt. Dat salaris kun je trouwens aanvullen, want je krijgt verschillende bonuskansen! En omdat we willen dat je optimaal gebruik kunt maken van deze financiële voordelen, regelen we ook nog dat je korting krijgt op tickets voor culturele uitjes, je sportschoolabonnement en je zorgverzekering. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze voordelige pensioenregeling…

Anything Else?

Anything Else?

Je bent goed in wat je doet en je weet wat je nodig hebt om nóg meer te groeien als Architect Infrastructuur. Uitdagende opdrachtgevers, om maar eens wat te noemen. Daar kan Brunel je wel mee helpen. Want doordat wij al zo’n tijd actief zijn als detacheerder, hebben we inmiddels een mooie schare aan vaste opdrachtgevers. Onder andere overheidsinstanties, dus. Jouw impact bij deze organisaties -en we overdrijven niet- is groots. Want bedenk eens wanneer jij voor het laatst een volle dag níet in aanraking bent geweest met de overheid. Juist. Dus, toe aan verantwoordelijkheid? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Robin van Cleef is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB291917

Account manager

Robin van Cleef
Brunel Netherlands Rotterdam
r.van.cleef@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement