Change Manager

PUB295286

About this role:

Toe aan verandering? Je bent niet de enige. Constante vernieuwing binnen de technologie maakt dat wij steeds sneller bewegen naar nieuwer, beter, sneller... We raken snel uitgekeken op dingen en zijn gauw verveeld. Maar als Change Manager ben jij dat voor! Want to make a change? Solliciteer dan direct.

Bij onze klanten binnen de Technology en Profit sector ben jij diegene die verandering in gang zet. Voor onder andere softwareproducten, computeronderdelen en mobiele telefoons, maar ook voor het reilen en zeilen van delen binnen de organisatie. Je draagt dus algeheel bij aan verbetering, zowel wat betreft de kwaliteit als de samenwerking van de serviceorganisatie.

Bovendien rapporteer je aan verschillende partijen over veranderingen, en onderhoud je intensief contact met de architecten binnen het bedrijf. Dit zodat je de kwaliteit zo goed en zo realistisch mogelijk kunt waarborgen. Constant ga je na welke mogelijkheden binnen je bereik liggen en hoe je hierop anticipeert. Daar timmer je als Change Manager wel mee aan de weg.

What you need to bring:

“Intelligence is the ability to adapt to change” zei Stephen Hawking al. Steek die maar in je zak! Daarnaast heb je als Change Manager natuurlijk nog meer in huis. Dit, bijvoorbeeld:

  • Ervaring als Change Manager bij enterprise organisaties
  • Ervaring met incident-, problem-, change- en configuration management
  • Ervaring met ITSM tooling – zoals HPSM en ServiceNow – ITIL is een pre
  • Een zelfstandige werkhouding en goede communicatieve vaardigheden
  • Overzicht houden en aansturen zijn je tweede en derde naam
Verder vind je reizen binnen Nederland geen probleem. Zeker niet met een leaseauto van Brunel!

Benefits:

Als Change Manager gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door je eigen Brunel-Consultant begeleid en profiteert van een mooi maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt als Change Manager bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden IT, Engineering, Finance & Risk, Marketing & Communicatie, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds de oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met zo'n 14.500 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Klinkt dit goed? Solliciteer dan direct!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Shivani Raghoebier is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB295286

Account manager

Shivani Raghoebier
Brunel Netherlands Amsterdam
s.raghoebier@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement