CDD Analist - Rabobank

PUB298175

About this role:

Fraude, witwassen, terrorismefinanciering...zijn dit bekende termen voor jou en weet jij hier wel raad mee? Ga je daarnaast graag onderzoekend te werk en is integriteit jou niet vreemd? Dan is de rol van CDD Analist bij de Rabobank echt iets voor jou.

Als CDD-analist bewaak jij de integriteit van de bank en haar klanten. Je bent een echte speurder/ontdekker en een samenwerker pur sang. Wat dat betreft vervul je een belangrijke poortwachtersfunctie: je brengt het klantbeeld in kaart en onderzoekt grondig of er sprake is van integriteitsrisico’s.

Jouw analyse omvat het gehele CDD-domein, waarbij je onder meer de structuur, rechtsvorm, productdienst, geografisch risico en geldstromen goed in kaart brengt. Belangrijk hierbij is dat je de meest complexe onderzoeken met de juiste kwaliteit binnen de afgesproken tijd afrondt en zorgdraagt voor een goede vastlegging. Verder schakel je met verschillende stakeholders, zowel in- als extern.

Voor kandidaten met ervaring wordt er, behalve het bovenstaande, ietsje meer verwacht. Naast de meest complexe onderzoeken (dit kan zijn op zowel particulier als zakelijk vlak) begeleid je junior collega’s, denk je proactief mee in procesverbeteringen en veranderingen en sta je bekend als echte vraagbaak. Dit zorgt ervoor dat jouw functie ook op de lange termijn uitdagend blijft!

Onze opdrachtgever, de Rabobank, is op 20 locaties binnen Nederland actief op het gebied van CDD. Voor jou houdt dit in dat er altijd een plek dichtbij is waar jij aan de slag kunt!

What you need to bring:

De rol van (junior) CDD Analist betreft een onderzoekende. Durf jij het aan om verder te kijken? Dan beschik je in ieder geval over:

  • Een hbo-/wo-diploma (bij voorkeur in de richting Criminologie, Rechten of Bedrijfseconomie)
  • Het vermogen om integer om te gaan met alle Nederlandstalige documentatie
  • Affiniteit met fraude- en veiligheidszaken
  • Kennis van AML, CDD en KYC
  • Een onderzoekende, gedreven mindset en analytisch vermogen

Beschik jij al over de nodige werkervaring binnen CDD/KYC en ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Ook dan is Brunel op zoek naar jou! Voor verschillende interessante opdrachtgevers zijn wij op zoek naar CDD Analisten die toe zijn aan een volgende stap. Werk jij het liefst in Amsterdam, of is de regio voor jou interessanter? Wij gaan graag in gesprek met je!

Benefits:

Gedetacheerd worden als CDD-analist bij Brunel, betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband toegang tot de Community, vergaande mogelijkheden tot uitbreiding van je kennis door middel van het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen. Dit alles wordt begeleid door jouw eigen Brunel-consultant, die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt.

Ook arbeidsvoorwaardelijk is het prima voor elkaar. Naast je basissalaris dat ligt tussen € 2.800,- en € 4.500,- (afhankelijk van jouw ervaring) zijn er verschillende mogelijkheden tot een bonus. Over de secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn; ook daar maken wij graag het verschil. Pensioen, kortingen op verzekeringen- en geldzaken, met voordeel naar de bioscoop, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wat zeg je ervan; stap je aan boord?

Anything Else?

Brunel is een zakelijk dienstverlener, wereldwijd actief en gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. In Nederland zijn we actief in de disciplines Finance & Risk, Engineering, IT, Legal en Marketing & Communicatie. Internationaal zijn we ook sterk vertegenwoordigd, onder andere in alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit alles doen we samen met zo'n 14.500 collega’s in wel 44 landen!

Brunel Finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van zowel Young Professionals als ervaren vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken onderhouden wij goede relaties met alle gerenommeerde financiële spelers in de branche, met wie we jou graag in contact brengen! Onze kernwaarden zijn terug te zien in onze deelname en sponsoring van de Volvo Ocean Race; ambition, teamwork and operational excellence. Tot slot: navigate the future! Interessant & herkenbaar? Welkom.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Fleur van Calmthout is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB298175

Account manager

Fleur van Calmthout
Brunel Netherlands Amsterdam
f.van.calmthout@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement