Calculator Elektrotechniek

PUB288875

About this role:

Budgetteren kun je leren, of toch niet? Het klinkt zo eenvoudig, en blijkt toch zo lastig: berekeningen uitvoeren, begrotingen opstellen en kosten analyseren. Niet iedereen is ervoor weggelegd, maar jij wel! Je bent een Calculator met een kritische blik en flink wat elektrotechnische kennis. Precies waarom bedrijven als Alliander, Nuon en Heijmans jou er graag bij hebben. Solliciteer direct!

Natuurlijk sla je als Calculator niet zomaar aan het rekenen. Allereerst gaan wij samen met jou op zoek naar jouw ideale project. Is dat voor jou de aanleg van een nieuw windpark? Of de optimalisatie van een bestaande metrolijn? Zoals jij zaken berekent, vinden wij voor jou een passend project. Eenmaal begonnen, laat je jouw kennis volledig de vrije loop. Je analyseert kosten-batenoverzichten, rekent budgetten tot op de cent uit en stelt allerlei begrotingen op.

Aan de hand van jouw voorwerk worden complete netwerken gerealiseerd. Lichtnetwerken, kabelnetwerken, groepennetwerken… Voor de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties bereken én analyseer jij ieder aspect. Uiteraard zo nauwkeurig mogelijk, want misrekeningen vallen in de praktijk al snel op. Daarbij ga je graag precies te werk – je gaat als Calculator altijd recht op je doel af.

What you need to bring:

Om te beginnen: cijfermatig en technisch inzicht – omdat jouw functie als Calculator Elektrotechniek anders knap lastig wordt. Check? Heb je dan ook:

 • Een hbo-diploma in een (elektro)technische richting
 • Ervaring met meerdere contractvormen – zoals UAV-GC
 • Minimaal twee jaar ervaring als Calculator of Werkvoorbereider
 • Analytisch vermogen, een kritische blik en een secure werkhouding
Viermaal ja? Dan ben je al een heel eind. Stuur jouw sollicitatie vandaag nog!

Benefits:

Bij Brunel zetten wij graag in op een succesvolle voortgang van jouw loopbaan. Terwijl jij je druk maakt om de berekeningen voor elektrotechnische installaties, stippelen wij dus vast de nodige opleidingen voor jou uit! Opleidingen die wij uitzoeken aan de hand van jóúw wensen. Dat zit zo:

 • Als Calculator Elektrotechniek treed je bij Brunel in dienst
 • Daardoor krijg je een vast salaris en een voordelige pensioenregeling
 • Net als korting op allerlei premies, sportscholen en cultuuruitjes
 • En dus ook een persoonlijk opleidingsbudget voor jouw ontwikkeling
 • Zodat jij na ieder project nog meer projecten voor het uitkiezen hebt

Anything Else?

Of je nu wil proeven van een nieuw specialisme, eens wil duiken in een grootschalig project of altijd al de grens over wilde met jouw kennis: je hebt er bij ons maar één contract voor nodig. Eén contract waarmee je bij al onze opdrachtgevers aan de slag kunt, voor welke rol die ook maar aansluit op jouw cv, doelen en motivatie. Bij Brunel maken wij er onze missie van om specialisten te helpen groeien. En dankzij al onze samenwerkingen met bedrijven maken wij dit waar! Op deze manier stimuleren wij onze opdrachtgevers met hun bedrijfsvoering, helpen wij specialisten met het opdoen van nieuwe kennis en ervaring en waarborgen wij bij Brunel voor beide partijen de nodige flexibiliteit. Als je de juiste kwaliteiten in huis hebt, maakt het naar ons idee namelijk niet meer uit waar, wanneer of hoe lang je jouw talent ergens inzet. Daarom dus één flexibel contract. En als je daarmee toch graag langer op dezelfde stoel in dezelfde omgeving zit? Dan is dat natuurlijk net zo prima. Jouw keuzes, jouw loopbaan bij Brunel. Solliciteer vandaag.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Willemijn Apperlo is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB288875

Account manager

Willemijn Apperlo
Brunel Netherlands Zwolle
w.apperlo@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement