Business Analist

PUB321342

IT specialists

About this role: Business Analist

About this role: Business Analist

Als Business Analist ben je de schakel tussen business en IT. Je weet de wens van de gebruikers probleemloos in kaart te brengen en te vertalen naar IT Solutions. Je bent assertief en je weet de kern van de vraag ontdekken. Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Business Aanlist is het aan jou om, samen met de Product Owner, de wensen en de opmerkingen van de eindgebruiker van de IT-producten te inventariseren en te vertalen naar de rest van het IT-team.

Verbeterpunten inventariseer je niet alleen, je analyseert en specificeert ze ook. De resultaten werk je uit tot concepten, features en user stories. Indien nodig word jij ondersteund door directe collega’s, zoals business/ solution architecten en ontwikkelaars.

Even over het analyseren, dat doe je ook op een bredere schaal. Je denkt mee over kansen voor de business en je toetst de ideeën van jouw team op impact en haalbaarheid. Dit betekent dat je continu bezig bent met de meest innovatieve IT-producten en dat je jezelf verrijkt met zowel verbredende als verdiepende kennis.

Soms is het nodig om even op je strepen te staan, wat betreft je standpunten. Geeft niet, hiervoor zet jij jouw overtuigingskracht graag in. Overigens werk je volgens de regels van Agile en werk je actief mee aan het zelfsturend maken van het team, aan de hand van DevOps. Dit betekent dat jouw directe collega’s de meest uiteenlopende specialisten zijn. Denk bijvoorbeeld aan Marketingstrategen of Juristen.

What you need to bring:

What you need to bring:

Als Business Analist heb je uiteraard behoorlijk wat kennis over IT op zak. Maar jouw leidinggevende kwaliteiten zijn minstens zo belangrijk. Ga je bij ons aan de slag? Dan heb je:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting IT of Bedrijfskunde;
 • Minstens 0-2 jaar relevante werkervaring;
 • Tussen 32 -40 uur per week beschikbaar;
 • Ervaring met Agile, Scrum en/of DevOps;
 • Ervaring met het formuleren van Business Requirements en het overzien van ontwikkel- en testmethodes;
 • Analytisch sterk, proactief en communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met het opstellen van Use Cases en Business Process Models (BPMN, UML);
 • Certificaten van Prince2, IREB, ITIL en BISL zijn een pre.

Benefits:

Benefits:

Als Business Analist gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Het is een hele lijst, die punten die wij van jou vragen. Je krijgt er gelukkig wel veel voor terug. Die certificaten kun je bijvoorbeeld ook bij ons halen, als je ze nog niet hebt. Wij werken namelijk samen met gerenommeerde opleidingsinstituten. Bij die organisaties kun je ook trainingen volgen in soft skills, zoals debatteren en persoonlijk leiderschap. Jouw functie draait tenslotte om meer dan kennis alleen.

Verder krijg je bij ons:

 • Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant;
 • Een marktconform maandsalaris afhankelijk van jouw ervaring.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Anything Else?

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 14.000 medewerkers.

Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Hier (jouw) werk van maken? Solliciteer!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Pricillia Wouters is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB321342

Account manager

Pricillia Wouters
Brunel Netherlands Utrecht
p.wouters@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement