Business Analist

PUB300884

About this role:

Jij zet observaties om in heldere adviezen. Als Business Analist observeer je, analyseer je en maak je vervolgens de vertaalslag naar een duidelijk plan. Met jou in het (Agile) team weet de business wat te verwachten én wat te veranderen. De uitvoering begeleiden van changes en veranderprojecten bij verschillende toonaangevende bedrijven? Solliciteer nu.

Als Business Analist voer je impactanalyses uit, stel je specificaties op en ontwerp je verschillende requirements, alle eisen waaraan voldaan moet worden van de verschillende stakeholders. Dit alles voor – en terwijl je in nauw contact staat mét – zowel de technische ontwikkelaars als de interne en externe opdrachtgevers. Je bent medeverantwoordelijk voor dat veranderingen in producten en -systemen goed en op tijd zijn vertaald en doorgevoerd in de datawarehouses van Finance. Jij bent de verbindende factor die ervoor zorgt dat beide partijen op één lijn komen!

Om dat te laten slagen houd je onder andere zicht op een juiste verslaglegging en een tijdige oplevering van verschillende rapportages. Die rapportages, bedoeld voor de toezichthouders (met name DNB en ECB), zijn namelijk allesbepalend voor het resultaat van jouw werk. Als Business Analist heb je het vermogen tussen de regels door te lezen, en gebruik je daarbij jouw overkoepelende visie voor het uitbrengen van duidelijk en helder advies. Uiteraard verlies je het commerciële succes van de organisatie daarbij nooit uit het oog.

What you need to bring:

Je hebt het cijfermatig inzicht van een bèta-persoon, maar weet als een alfa-persoon te communiceren op elk niveau. Daarbij heb je het graag over bancaire producten, accounting en (financiële) analyses. Herkenbaar? Verder heb je als Business Analist voor onze opdrachtgevers ook:

 • Een hbo- of wo-opleiding afgerond, bij voorkeur richting Economie of Finance
 • Succesvolle ervaring als Business Analist in de bancaire of financiële sector
 • Sterk analytisch inzicht, een kritische blik en een assertieve en resultaatgerichte houding
 • Communicatieve vaardigheden waar anderen nog van kunnen leren – ook in het Engels!
 • Affiniteit – of nog beter: ervaring – met grote IT-databases en Agile werken in Scrum-teams

Benefits:

Bij welke opdrachtgever je ook terechtkomt, als Business Analist voor onze projecten treed je bij Brunel in dienst. Dat betekent dat je flexibel werkt aan gevarieerde opdrachten, met de zekerheid van een contract! Hier kun je met dat contract zoal op rekenen:

 • Een riant salaris met daarbovenop verschillende bonuskansen
 • Opleidingsmogelijkheden binnen je vakgebied, zoals voor ITSM en Prince 2
 • Korting op persoonlijke verzekeringen en meerdere financiële producten
 • Toegang tot exclusieve evenementen en borrels via Brunel Finance & Risk
 • Begeleiding door een vaste Brunel-consultant die er altijd voor je is

Anything Else?

Wist je dat wij op het hoofdkantoor van Brunel ook Business Analisten hebben rondlopen? Zij vormen de essentiële schakel tussen verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, want steeds weer krijgen zij alle neuzen dezelfde kant op. De Business Analisten nemen onbegrip weg en geven altijd weer die nuttige en bruikbare adviezen, die gunstig zijn voor de hele business! En omdat deze best-of-both worlds-types zich keer op keer bewijzen, gunnen wij dat onze opdrachtgevers ook. Ze zijn zeldzaam, dat wel, dus om zoekwerk zitten wij zeker niet verlegen. Maar weet je wat? Wij zoeken graag naar ze. Dat is namelijk weer óns expertisegebied, specialisten vinden en koppelen aan de juiste bedrijven. We doen het zelfs al ruim veertig jaar! Profiteren van die expertise? Solliciteer dan direct.Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Lisanne de Haan is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB300884

Account manager

Lisanne de Haan
Brunel Netherlands Amsterdam
l.de.haan@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement