Business Analist

PUB272994

About this role:

We komen de rol van Business Analist steeds vaker tegen binnen de IT-dienstverlening. Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als Business Analist, beschik jij over goede sociale vaardigheden en brede kennis op het gebied van zowel requirements als het analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen? Laat je horen, want wij komen graag met je in contact!

Als het goed is, weet jij met jouw ervaring allang wat een Business Analist doet. Wil je je geheugen toch nog even opfrissen? Lees dan snel verder! Als Business Analist ben jij veelal de spil tussen verschillende afdelingen. Je fungeert namelijk als de schakel tussen de business requirements (de opdrachtgever) en de oplossing (het ontwikkelteam).

Jij identificeert, analyseert en specifieert de requirements van zowel de business als de opdrachtgever en communiceert deze als bruikbare informatie naar het projectteam, de (software)leverancier of de outsourcer. Vaak is ICT hierbij een belangrijk onderdeel en werk je samen met diverse interne afdelingen voor informatieverstrekking en afstemming met de business en sta je nauw in contact met Modelleurs, Validators en Projectmanagers.

What you need to bring:

Ben jij de Business Analist die wij zoeken voor onze opdrachtgever? Dan:

 • Rondde jij een hbo-/wo-opleiding af (bij voorkeur Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie)
 • Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en met business-analyse
 • Ben je bekend met het vertalen van businessdoelen naar informatiebehoeften en -voorzieningen
 • Heb je werkervaring opgedaan in de financiële sector
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels
 • Ben je analytisch sterk en ga je voor het beste resultaat; je begrijpt de businesswensen
 • Ben je bekend met datastructuren en IT-processen
 • Is het fijn als je kennis van en ervaring met Agile/Scrum werken hebt (dit is een pré, geen must)

Benefits:

Gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je bij ons in dienst treedt. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Zo bieden wij je diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Geen standaard klasjes, maar maatwerk! Er wordt dus echt naar jou als persoon gekeken en dit betekent dat niemands pad hetzelfde is. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant.

Brunel wil echt jouw werkgever zijn en jou verder helpen in je carrière.

We zien dat veel professionals op een gegeven moment graag over willen stappen naar de opdrachtgever en als dat echt jouw wens is, dan is dit natuurlijk mogelijk. Maar liever helpen wij jou ook weer verder aan een andere mooie opdracht. Immers, je leercurve gaat nog sneller omhoog wanneer je bij meerdere opdrachtgevers over de vloer komt! Die specialist wil je toch zijn!

Je profiteert bij ons van een mooi maandsalaris (tussen € 3.500,- en € 5.200,-, afhankelijk van je werkervaring) met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Bij Brunel maken we al vijfenveertig jaar de match tussen bedrijven en specialisten in hun vakgebied. Dat is lang, maar we doen het ook met plezier! We zien namelijk dat ons werk effect heeft: onze specialisten komen terecht bij organisaties waar ze echt kunnen groeien. En doordat onze opdrachtgevers profiteren van up-to-date kennis in hun vakgebied, wordt hun bereik steeds groter. Maar nu ben jij aan de beurt. Ben jij klaar voor de rest van je carrière? Solliciteer vandaag nog!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Mieke Voogsgerd is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB272994

Account manager

Mieke Voogsgerd
Brunel Netherlands Enschede
m.voogsgerd@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement